Tapahtumakontti

Osana juhlavuoden ohjelmaa Keravan kaupunki lanseeraa myöhemmin kevään 2024 aikana käyttöön tapahtumakontin yhteistyössä Keravan Energian kanssa. Nyt konttiin etsitään toimijoita tekemään sisältöä.

Alustava havainnekuva.

Haluatko järjestää tapahtumia Keravalla? Etsimme kiinnostuneita tahoja toteuttamaan ohjelmaa myöhemmin keväällä lanseerattavaan tapahtumakonttiin. Lisätietoja löydät tältä sivulta.

Tapahtumakontti on vanhasta merikontista muokattu liikuteltavissa oleva tapahtumatila, joka taipuu monenlaiseen tuotantoon.​ Tapahtumakontilla halutaan mahdollistaa ja jalkauttaa erilaisia tapahtumia eri puolille Keravaa juhlavuoden 2024 aikana ja myös sen jälkeen. ​

Keravalaisten toimijoiden on mahdollisuus saada kontti esitystekniikoineen käyttöönsä tapahtumakauden, eli huhti-lokakuun aikana.​ Muina aikoina järjestettävistä tapahtumista voi olla suoraan yhteydessä kaupungin kulttuuripalveluihin.

Tapahtumakontin tekniikka

Tapahtumakontti aukeaa tapahtumatilaksi hydraulisella sivuovella, jonka edusta on katettavissa markiisilla. Tapahtumakontin katolla on käytettävissä alumiinitrussi, johon pystyy kiinnittämään esimerkiksi tapahtuman mainoskankaan tai projisointikankaan. Tapahtuman järjestäjä voi saada kontilla käyttöönsä äänentoistolaitteistoa. Kontissa on led-valot yleisvalaisuun ja sähköt.

Tapahtuman järjestäjän ohjeet

Otathan huomioon tapahtumasi suunnittelussa yleisimpiä tapahtuman järjestämiseen liittyviä asioita. Tapahtuman sisällöstä ja luonteesta riippuen tapahtumien järjestämiseen voi liittyä myös muita huomioon otettavia asioita, lupia ja järjestelyitä. Tapahtumajärjestäjä on vastuussa tapahtuman turvallisuudesta, tarpeellisista luvista ja ilmoituksista.

Tapahtumakontin alustava aikataulu vuonna 2024

Tapahtumakontti vaihtaa paikkaa muutaman kerran tapahtumakauden aikana, jolloin toimijoiden on mahdollista toteuttaa tapahtumia kyseisellä alueella. Alla näet kontin alustavan varausaikataulun paikkoineen. Aikataulu päivittyy kevään mittaan.

Kontin alustava varaustilanne

Tapahtumakontin alustavat paikat ja käyttövaraukset. Tilannetta päivitetään kevään mittaan. Voit myös ehdottaa kontille sopivia paikkoja touko- ja elokuulle.

Ilmoita tapahtumasi kontille

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään tapahtuman kontilla, ota yhteyttä täyttämällä oheinen yhteydenottolomake ja kerro lyhyesti minkälaisen tapahtuman, missä ja milloin haluaisit järjestää. Huomioithan kontin alustavan varausaikataulun suunnitelmissasi.

Lisätietoja