Hakeminen kaupungin vuokra-asuntoihin

​​​​Kaupunki omistaa sekä valtion tukemia että vapaarahoitteisia vuokra-asuntoja. Vapaarahoitteisiin vuokra-asuntoihin voi hakea kuka tahansa, mutta tuettuihin asuntoihin haettaessa hakijan on täytettävä varallisuusrajat.

Hakijan varallisuus on ilmoitettava mm. sen selvittämiseksi, onko hakijalla riittävästi varallisuutta hankkia asunto ilman valtion tukea. Mikäli hakijalla on varaa hankkia oma asunto, hänelle ei osoiteta valtion tukemaa vuokra-asuntoa.

Vaikka uudessa valtioneuvoston asetuksessa ei ole enää tulorajoja, ei itse tuloarvostelu ole poistunut. Hakijaruokakunnan tulot kuuluvat edelleen asukasvalintaperusteisiin tasavertaisena tekijänä hakijaruokakunnan asunnontarpeen ja varallisuuden kanssa.

  
Keravan kaupungin vuokra-asuntoihin haetaan samalla lomakkeella, joko tulostettavalla vuokra-asuntohakemuksella tai Nikkarinkruunun sähköisellä asukashakemuksella, jota varten tarvitsette nettipankkitunnukset. Tulostettuja asuntohakemuksia on myös saatavilla Keravan Sampolan asiontipisteestä, osoitteesta Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava.

 Nikkarinkruunun sähköinen asukashakemus​


Tulostettava asuntohakemus
Nikkarinkruunun vuokra-asuntohakemus.pdf


Tulostetut hakemukset sekä siihen tarvittavat liitteet toimitetaan osoitteeseen:

Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu
Postiosoite: Asemantie 4 
04200 Kerava

Puh. 0203 313 11​

 

Arava- ja korkotukilainoitettujen vuokra-asuntojen varallisuusrajat
Vuokra- ja osaomistusasuntojen varallisuusrajat 2020.doc

 

 

 

Päivitetty 16.06.2020 klo 09:28