Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaan Viikkouutisissa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.

 

Jokilaakso (2016)

Talotyyppijakaumaltaan monipuolista uutta asutusta ja laajoja virkistysalueita Postlarin ja Keravan kartanon ympäristöön. Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa asuntomessujen järjestäminen vuonna 2024 Keravan kartanon läheisyydessä, minkä jälkeen tavoitteena on toteuttaa Postlarin pohjoisosa. Asemakaavassa huomioidaan kulttuurihistorialliset-, luonto- ja maisema-arvot sekä ratkaistaan Lahden moottoritien melunsuojaus.

Asemakaavan päivitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelma (OAS) on nähtävillä 20.12.2019 asti. Mahdolliset mielipiteet OAS:ista tulee jättää viimeistään nähtävillä olon viimeisen päivän aikana.


Tutustu päivitettyyn osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan.

Päivitetty 05.12.2019 klo 17:00