Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaan Viikkouutisissa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.

 

Huhtimon jatke (2361)

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa osoitteessa Huhtimontie 25 sijaitsevan toimitilarakennusten tontin laajentaminen pohjoiseen sekä Huhtimontien jatkaminen Tuusulan rajalle.

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä muutosluonnos ovat nähtävillä 10..-23.10.2019. Mahdolliset mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä asemakaavan muutosluonnoksesta  pyydetään viimeistään nähtävillä olon viimeisen päivän aikana. 

Tutustu kaavan asiakirjoihin.

 

Kanniston päiväkoti (2320)

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa moduuleista rakennetun väliaikaiseksi tarkoitetun Kanniston väistöpäiväkodin muuttaminen pysyvään käyttöön. Kaavahankkeessa tutkitaan myös mahdollisuutta sijoittaa kaava-alueelle asumista sekä mahdollisesti kaupallisia palveluita.

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 10..-23.10.2019. Mahdolliset mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta pyydetään viimeistään nähtävillä olon viimeisen päivän aikana.

Tutustu osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan.

 

Savion päiväkoti (2360)

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa päiväkotirakennuksen peruskorjaus tai uudisrakentaminen.

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 10..-23.10.2019.

Tutustu osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan.

 

Keinukallion monitoimihalli (2359)

Asemakaavan tarkoituksena on mahdollistaa uuden monitoimihallin rakentaminen Keinukallion liikuntapuistoon.

Asemakaavan kaavaluonnos on nähtävillä 26.9.-11.10.2019.

Tutustu kaavaluonnokseen.


Ketjutie 5 (2353)

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on muuttaa teollisuusrakennusten korttelialue asuinkäyttöön. Rakentaminen alueella on tarkoitus vaiheistaa niin, että nykyinen alueella toimiva yritystoiminta voidaan toistaiseksi säilyttää. Asemakaavan yhteydessä tutkitaan, että voidaanko Ketjupuistoon rakentaa uutta kevytväylää.

Asemakaavan kaavaluonnos on nähtävillä 26.9.-11.10.2019.

Tutustu kaavaluonnokseen.


Marttilan täydennysrakentaminen (2356)

Asemakaavamuutoksella tutkitaan ympäristöönsä soveltuvan asuinkerrostalon rakentamismahdollisuutta Marttilan päiväkodin ja Marttilan päiväkodin tontin eteläpuolella sijaitsevan pysäköintipaikan tilalle. 

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 26.9.-11.10.2019.

Tutustu osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan.

Päivitetty 09.10.2019 klo 14:10