Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaan Viikkouutisissa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.

 

Porvoon- ja Kaskelantien liikennejärjestelyt (2364)

​Asemakaavan laatimiseen on ryhdytty kaupungin ja valtion aloitteesta. Asemakaavan tavoitteena on selkeyttää alueen liikennejärjestelyjä. Porvoontie ja vanhan Lahdentien ramppi muutetaan katualueeksi. Samalla varaudutaan uuteen yhteyteen Kaskelantien ja vanhan Lahdentien välillä.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 7.2.2020 asti.

Tutustu osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan.


Savenvalajan päiväkoti (2362)

Asemakaavan muutosehdotuksen tarkoituksena on mahdollistaa Savenvalajan päiväkodin uudisrakentaminen.

Kaavaehdotus on  julkisesti nähtävillä 7.2.2020 asti.

Tutustu kaavaehdotuksen asiakirjoihin.


Kanniston kauppa (2363)

Asemakaavan muutosluonnoksen tarkoituksena on mahdollistaa päivittäistavarakaupan rakentaminen Kannistoon. Katusuunnitelman luonnoksen tarkoituksena on liikenneympyrän ja kevyen liikenteen väylien toteuttaminen.

Asemakaavan muutosluonnos on nähtävillä 7.2.2020 asti.

Tutustu kaavaluonnoksen asiakirjoihin.

Päivitetty 22.01.2020 klo 09:55