Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.

Keskustan päiväkoti (2388)

Asemakaavamuutoksella mahdollistetaan senioriasuntojen rakentaminen Keskustan päiväkodin tontille. Kaavamuutoksen myötä Keskustan päiväkodin tontin rakennusoikeus kasvaa ja vanha nykyisin tyhjillään oleva päiväkotirakennus puretaan. 

Asemakaavan osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 15.9.-14.10.2022. Mahdolliset mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta tulee jättää viimeistään nähtävilläolon viimeisen päivän aikana.

Tutustu osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan. 
Päivitetty 14.09.2022 klo 10:55