Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.


Keravan täydennysrakentamistontit (2380)

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa erillispientalojen rakentaminen Päivöläntien ja Talmantien yhteyteen.

Asemakaavamuutoksen ehdotus on julkisesti nähtävillä 12.5.-10.6.2022.  Mahdolliset  muistutukset  asemakaavaehdotuksesta tulee jättää nähtävilläolon aikana.

Tutustu asemakaavaehdotukseen.

Huhtimontie 4 (2385)

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa asemakaavamuutosalueella sijaitsevan toimitilarakennuksen laajentaminen. 

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä ehdotus ovat julkisesti nähtävillä 5.5.-3.6.2022. Mahdolliset muistutukset osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä asemakaavaehdotuksesta tulee jättää nähtävilläolon aikana.

Tutustu kaava-asiakirjoihin.

Emännänkatu 2 (2386)

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on liittää ko. osoitteessa sijaitsevaan rivitalojen ja muiden kytkettyjen asuinrakennusten korttelialueeseen osa viereistä kaupungin omistamaa suojaviheraluetta. 

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma sekä ehdotus ovat julkisesti nähtävillä 5.5.-3.6.2022. Mahdolliset mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta sekä ehdotuksesta tulee jättää nähtävilläolon aikana.

Tutustu kaava-asiakirjoihin.

Laurintie 9 (2376)

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa asuinkerrostalon rakentaminen Laurintien ja Viertolantien risteykseen ja samalla on tarkoitus leventää Viertolantien katualuetta. 

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on nähtävillä 28.4.-27.5.2022. Mahdolliset mielipiteet osallistumis- ja arviointisuunnitelmasta tulee jättää nähtävilläolon aikana.

Tutustu osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan.


Päivitetty 23.05.2022 klo 08:12