Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.


Jokilaakso (2316)

 Kaavahankkeen tarkoituksena on mahdollistaa asuntomessujen järjestäminen vuonna 2024 Keravan kartanon läheisyydessä, minkä jälkeen tavoitteena on toteuttaa suunnittelualueen pohjoisosa ja viimeisenä suunnittelualueen eteläosa. Asemakaavassa huomioidaan kulttuurihistorialliset-, luonto- ja maisema-arvot sekä ratkaistaan Lahden moottoritien melunsuojaus.         

Kaavahankkeen luonnos sekä katu- ja puistosuunnitelma ovat nähtävillä 4.-29.1.20201. Mahdolliset mielipiteet kaavaluonnoksesta tulee jättää viimeistään nähtävillä olon viimeisen päivän aikana.

Tutustu kaavaluonnokseen.

 

Keravan viherkaava (VK2) 

Viherkaavan tavoitteena on luoda koko kaupungin laajuinen viheralueanalyysi ja tunnistaa viheralueiden luonne ja arvo. Viherkaavaluonnos on nähtävillä 31.1.2021 asti.

Tutustu viherkaavaluonnokseen.Päivitetty 18.01.2021 klo 07:39