Nähtävillä olevat kaavahankkeet

Kaavahankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä. Kaupungin verkkosivujen lisäksi kaavahankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat kaavahankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa viimeistään nähtävilläolon viimeiseen päivään mennessä joko sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava.


Viertolantie (2337)

Asemakaavamuutoksen tarkoituksena on mahdollistaa asuin-, seniori- ja palvelutalojen rakentaminen Sibeliuksentien (Keskustan Kehän) varrelle. 


Asemakaavan kaavaluonnos ja päivitetty osallistumis- ja arviointisuunnitelma ovat nähtävillä 25.6.-16.8.2020. Mahdolliset mielipiteet kaavaluonnoksesta tulee jättää viimeistään nähtävillä olon viimeisen päivän aikana.


Tutustu kaavaluonnokseen sekä päivitettyyn osallistumis- ja arviointisuunnitelmaan.


Kääpäkatu 1-5

Asemakaavamuutoksen tavoitteena on mahdollistaa kahden uuden asuinkerrostalon rakentaminen Kannistoon osoitteeseen Kääpäkatu 1-5.


Asemakaavan kaavaluonnos on nähtävillä 25.6.-31.8.2020. Mahdolliset mielipiteet kaavaluonnoksesta tulee jättää viimeistään nähtävillä olon viimeisen päivän aikana.


Tutustu kaavaluonnokseen.

Päivitetty 07.07.2020 klo 12:14