Pysäköinti

Keravalla asukaspysäköinti on osoitettu ensisijaisesti kiinteistöjen omille tonteille. Lisäksi pysäköintipaikkatarjontaa täydentävät lyhytaikaiseen pysäköintiin tarkoitetut yleiset pysäköintialueet tai kadunvarsipysäköinti. Keravan keskustassa on mahdollista pysäköidä pysäköintilaitoksissa ja pysäköintialueilla.

Suuressa osassa yleisistä pysäköintipaikoista on voimassa pysäköinnin aikarajoitus ja velvollisuus pysäköinnin alkamisajankohdan selkeään ilmoittamiseen. Yleisimpiä aikarajoituksia ovat 30 minuuttia, 60 minuuttia, 2 tuntia tai 4 tuntia. Kävelykadulla, pihakadulla ja pysäköintikieltoalueella pysäköinti on sallittua vain erikseen merkityillä paikoilla. Aseman alueella pidempiaikaisen pysäköinnin sallivat pysäköintipaikat on tarkoitettu liityntäpysäköintikäyttöön. Tarkista aina huolellisesti pysäköintipaikan aikarajoitukset.KT_LJ_KÄVELYKATU.gifKT_LJ_PIHAKATU.gifKT_LJ_PYSÄKÖINTIKELTOALUE.gif
        Kävelykatu                     Pihakatu                  Pysäköintikieltoalue
 
MUISTA ILMOITTAA PYSÄKÖINNIN ALKAMISAJANKOHTA SELKEÄSTI!

Kuorma-autojen pysäköinti

Keravalla on yleisiä kuorma-autoille merkittyjä pysäköintialueita seuraavissa kohteissa:

Pysäköintialueille ei voi varata kiintiöpaikkoja, vaan alueet on tarkoitettu lyhytaikaiseen tai tilapäiseen pysäköintiin. Osalla pysäköintialueista on 24 tunnin aikarajoitus.

​Lisätietoja kuorma-autojen pysäköinnistä kuntateknisetpalvelut@kerava.fi​​
Päivitetty 12.06.2020 klo 12:42