Nähtävillä olevat katusuunnitelmat ja -hankkeet

 Katusuunnitelmien ja -hankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaan Viikkouutisissa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi suunnitelmiin ja hankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat suunnitelmat ja hankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset muistutukset suunnitelmista ja hankkeista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava. 
 

Metsolantien katusuunnitelmaehdotus välillä Tierantie-Metsolankuja

Metsolantien varteen on rakennettu kevyen liikenteen väylä välille Tuusulantie-Tierantie. Tierantieltä Metsolankujalle asti jyrkkärinteisenä jatkuvalle Metsolantielle on katusuunnitelmassa suunniteltu jalkakäytävä jalankulkijoiden turvallisuuden parantamiseksi. Jalkakäytävää ovat toivoneet myös alueen asukkaat.


Suunniteltu jalkakäytävä sijaitsee Metsolantien koillispuolella ja on 2,5 metriä leveä. Jalkakäytävän rakentamista varten Metsolantien katua levennetään jalkakäytävää varten ja maaston jyrkkyyden johdosta jalkakäytävän viereen rakennetaan tukimuuri noin 20 metrin matkalle. Tukimuurin yläreunaan asennetaan kaide. Metsolantien ajorata säilyy paikallaan 6 metriä leveänä.


Nähtävillä 4.11.-18.11.2019.


Tutustu katusuunnitelmaehdotukseen.

Päivitetty 01.11.2019 klo 13:51