Päätöksenteko

​​​Kasvatus- ja opetuslautakunta

Kasvatus- ja opetuslautakunnan tehtävänä on huolehtia varhaiskasvatuspalvelujen, esiopetuksen, perusopetuksen ja lukiokoulutuksen järjestämisestä ja kehittämisestä. Lisäksi sen tehtävänä on toimia aktiivisena vaikuttajana alueen oppilaitosyhteistyössä, osallistua omistajapolitiikan koordinointiin koulutuskuntayhtymissä sekä kehittää oppilaitosten yhteistyötä elinkeinoelämän kanssa.

Kasvatus- ja opetuslautakunnan tehtävät ja ratkaisuvalta on kuvattu Keravan kaupungin hallintosäännössä. Kasvatuksen ja opetuksen toimialan viranhaltijoiden tehtävät ja ratkaisuvalta on kuvattu kasvatuksen ja opetuksen toimialan toimintasäännössä (PDF).
 

Kokousaikataulu

Syksyn 2018 kokoukset:

ke 29.8.2018
ke 26.9.2018 (talousarvio)
ke 24.10.2018
ke 21.11.2018
ke 12.12.2018

Kokouspäivinä kyselytunti alkaa klo 16.30 ja varsinainen kokous klo 17.00. 

Kaikkien Keravan lautakuntien kokousaikataulut >>
 

Kokoonpano

Lautakunnan jäsenten tiedot löydät toimielinhaun kautta. Voit rajata hakua nimellä, toimielimellä, asemalla tai puolueella. Napilla "Hae" saat luettelon, jossa nimi toimii linkkinä henkilön tarkempiin tietoihin.

Lautakunnan esittelijänä toimii kasvatuksen ja opetuksen vs. toimialajohtaja Katja Immonen ja sihteerinä hallinnon erityisasiantuntija Mari Kokko.
 

Esityslistat ja pöytäkirjat

Kasvatus- ja opetuslautakunnan esityslistat ja pöytäkirjat julkaistaan internetissä KTweb-järjestelmän kautta. Myös kasvatus- ja opetuslautakunnan alaisten viranhaltijoiden päätöspöytäkirjat julkaistaan kyseisen järjestelmän kautta.


Päivitetty 18.07.2018 klo 10:43