Iltapäivätoiminta

<<​Takaisin

pixabay_girl-932854.jpgKeravan kaupunki ja seurakunta järjestävät koululaisille maksullista iltapäivätoimintaa. Iltapäivätoiminta on tarkoitettu 1.-2. vuosiluokkien oppilaille sekä erityisopetukseen otetuille 3.-9. luokan oppilaille. Toiminta järjestetään klo 12-16 välisenä aikana. 

Lapsia iltapäivätoimintaan otettaessa sovelletaan yhdenvertaisia valintaperusteita. Etusijalla ovat koulunsa aloittavat, mikäli kaikille toimintaan hakeneille ei pystytä järjestämään paikkaa. Mikäli kaikille 2.-luokkalaisille ei voida tarjota paikkaa, ne arvotaan määräaikaan mennessä hakeneiden kesken.

Suomenkielistä iltapäivätoimintaa järjestetään koulujen ja Keravan seurakunnan tiloissa. Ruotsinkielistä iltapäivätoimintaa järjestää Svensbacka skola.

Koululaisten iltapäivätoimintaan hakeminen

Koululaisten iltapäivätoimintaan haetaan  Wilma-järjestelmän kautta. Tarvittaessa ilmoittautumisen voi tehdä myös tulostettavalla lomakkeella (PDF).

1. luokkalaiselle sekä erityisen tuen piirissä olevien 3.–9. luokkalaisten oppilaalle täytyy tehdä uusi hakemus, jos tälle toivotaan iltapäivätoimintapaikkaa myös seuraavana lukuvuonna. 

Koulutulokkaiden ilmoittautumisaikataulusta tiedotetaan erikseen vuosittain.

Voit palauttaa hakemuksen

  • täyttämällä ja tallentamalla sähköisen hakemuksen Wilmassa. Sähköinen hakulomake löytyy huoltajan omalta etusivulta, kohdasta Hakemukset ja päätökset. Valitse Tee uusi hakemus: Hakemus koululaisten iltapäivätoimintaan seuraavaksi lukuvuodeksi 20xx–20xx.
  • lähettämällä tulostetun ja täytetyn paperilomakkeen postitse osoitteeseen Keravan Kaupunki, Kasvatuksen ja opetuksen toimiala, iltapäivätoiminta, PL 123, 04201 Kerava tai toimittamalla se henkilökohtaisesti Sampolan palvelukeskuksen asiointipisteeseen osoitteeseen Kultasepänkatu 7, 04250 Kerava tai skannaamalla sen osoitteeseen opetus@kerava.fi 

Iltapäivätoiminnan irtisanominen

Iltapäivätoimintapaikan voi irtisanoa kirjallisesti lomakkeella, joka palautetaan koululle tai seurakuntaan. Irtisanomisaika on yksi kuukausi. 

Maksut

Maksu määräytyy perheen bruttotulojen mukaan. Perusopetuslain mukaisen toiminnan ajalta (4 h, klo 12-16) peritään 80 euroa/kk.

Koululaisten iltapäivätoiminnan maksut

​Perheen bruttotulot / kk​Maksu/kk
​alle 2071€​0€
​2071€ - 2726€​56€
​yli 2726€​80€​

 

Lisätietoa

Koulujen iltapäivätoiminta:
Oman koulun rehtorilta.
Yhteystiedot koulujen kotisivuilla.

Seurakunnan iltapäivätoiminta:
puh. 0400 378 085

Iltapäivätoiminnan koordinointi:
Kati Airisniemi, kasvatuksen ja opetuksen asiantuntija
puh. 040 318 2728
kati.airisniemi@kerava.fi

Iltapäivätoiminnan maksuihin liittyvät asiat:
Anne Timonen, toimistosihteeri
puh. 040 318 2828
anne.timonen@kerava.fi

 

Päivitetty 19.05.2021 klo 08:56