Lapset ja nuoret

​​​

Lasten ja nuorten osasto sijaitsee kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Alueelta löytyy kirjoja, lehtiä, äänikirjoja, elokuvia, musiikkia sekä konsoli- ja lautapelejä.

Lasten ja nuorten tietokirjat, musiikkiaineiston sekä vieraskieliset lasten- ja nuorten kaunokirjat löydät Tietonopasta.

Osastolla on kaksi aineistonhakukonetta verkkokirjaston käyttöä varten, ja kaksi alle 15-vuotiaille tarkoitettua tietokonetta asiakaskäyttöön. Asiakaskoneelle kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

Satusiivessä järjestetään monipuolista toimintaa: satutunteja, elokuvaesityksiä, pelitapahtumia, nuorten iltoja sekä teatteri- ja musiikkiesityksiä. 

Lasten- ja nuorten alueen näyttelyseinällä on vaihtuvia näyttelyitä. Koulut ja päiväkodit voivat myös varata näyttelytilaa.

Ohjattuja kirjastokäyntejä ja vinkkauksia on tarjolla päiväkotiryhmille ja kouluille. Ohjatut käynnit varataan lomakkeella: tinyurl.com/kirjastovaraus. Huomioithan, että käynnit tulee varata vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua vierailua, jotta valmisteluihin jää riittävästi aikaa. 


Yhteystiedot:

  • Puh. 040 318 2140 (parhaiten tavoitat meidät klo 9-15 välillä)
  • sähköposti: kirjasto.lapset@kerava.fi


Päivitetty 03.06.2022 klo 15:34