Lapset ja nuoret

​​​

Lasten ja nuorten osasto sijaitsee kirjaston ensimmäisessä kerroksessa. Alueelta löytyy kirjoja, lehtiä, äänikirjoja, elokuvia, musiikkia sekä konsoli- ja lautapelejä.

Lasten ja nuorten tietokirjat, musiikkiaineisto sekä vieraskieliset lasten- ja nuorten kaunokirjat löydät Tietonopasta.

Osastolla on kaksi aineistonhakukonetta verkkokirjaston käyttöä varten, ja kaksi alle 15-vuotiaille tarkoitettua tietokonetta asiakaskäyttöön. Asiakaskoneelle kirjaudutaan kirjastokortin numerolla ja pin-koodilla.

Satusiivessä järjestetään monipuolista toimintaa: satutunteja, elokuvaesityksiä, pelitapahtumia, nuorten iltoja sekä teatteri- ja musiikkiesityksiä. 

Lasten- ja nuorten alueen näyttelyseinällä on vaihtuvia näyttelyitä. Koulut ja päiväkodit voivat myös varata näyttelytilaa.

Ohjattuja kirjastokäyntejä on tarjolla päiväkotiryhmille ja kouluille.

HUOM! Korona-tilanteen vuoksi ryhmien lainauskäynnit ja ohjatut ryhmäkäynnit toistaiseksi vain ajanvarauksella. Otamme yhden ryhmän kirjastoon  kerrallaan. Varaathan vähintään kaksi viikkoa aikaa ohjatun ryhmäkäynnin valmisteluun. Tee varaus tästä.

Keskiviikon muskareihin (14.10., 11.11. ja 9.12. klo 9.30) sekä lauantain satutunnin ajankohtana pidettävään musiikkiopiston muskariin (3.10., 17.10., 7.11. ja 21.11. klo 10.30) on otettu käyttöön ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumiset alla olevaan sähköpostiin.

Yhteystiedot:

  • Puh. 040 318 2140 (parhaiten tavoitat meidät klo 9-15 välillä)
  • sähköposti: kirjasto.lapset(at)kerava.fi


Päivitetty 17.09.2020 klo 14:49