Maahanmuuttajien kirjasto

Kirjasto on kaikille avoin tila. Kirjastosta voi lainata kirjoja, lehtiä, elokuvia (dvd ja blu-ray), musiikkia (cd-levyjä), lautapelejä, konsolipelejä sekä liikuntavälineitä. Kirjasto palvelee lapsia, nuoria ja aikuisia. Kirjaston käyttö on ilmaista.

Lainaamista varten tarvitset kirjastokortin. Kirjastokortin saat kirjastosta, kun esität kuvallisen henkilöllisyystodistuksen. Sama kirjastokortti käy Keravan, Järvenpään, Mäntsälän ja Tuusulan kirjastoissa.

Kirjastossa voi myös käyttää tietokonetta sekä tulostaa ja kopioida.

Kirjaston kirjat ja muu aineisto löytyvät Kirkes-verkkokirjastosta.


Mikä on kirjasto? Miten käytän kirjastoa?


Tietoa Suomen kirjastoista (in English).

Tietoa kirjastosta eri kielillä löydät InfoFinland.fi-sivulta. Verkkosivustolla on ohjeita kirjaston käyttöön suomeksi, ruotsiksi, englanniksi, venäjäksi, viroksi, ranskaksi, somaliksi, espanjaksi, turkiksi, kiinaksi, farsiksi ja arabiaksi.


Kirjoja omalla äidinkielellä Monikielisestä kirjastosta


Kirjaston kautta voi lainata aineistoa myös sellaisella kielellä, jota kirjaston omissa kokoelmissa ei ole. Aineisto tilataan Keravalle Helsingistä Monikielisestä kirjastosta. Aineiston voi lainata Kirkes-kirjaston kortilla.

Venäjänkielinen kirjasto

Venäjänkielisen kirjaston kaukopalvelu lähettää aineistoa ympäri Suomen. Kaikki Suomessa pääkaupunkiseudun ulkopuolella asuvat voivat käyttää Venäjänkielisen kirjaston ilmaista kaukopalvelua. Lisätietoja venäjän kielellä.


Vierailulle kirjastoon

Kirjastoon voi tulla vierailulle myös ryhmänä. Kerromme kirjaston palveluista ja opastamme kirjaston käyttöön. Varaa aika ryhmäkäynnille kirjaston asiakaspalvelusta.

Ota yhteyttä:

  • Puhelinnumero: 040 318 2580
  • Sähköposti: kirjasto(at)kerava.fi


Päivitetty 17.06.2022 klo 12:10