Kulttuurin superviikonloppua vietetään 16.‒17.6.2018

 

Uuden kansanmusiikin festivaali TE!Fest 16.6. ja seuraavana päivänä 17.6. järjestettävä Keravan päivä muodostavat yhdessä kulttuurin superviikonlopun, jonka aikana kaupungissa on tarjolla ennennäkemätön määrä mahdollisuuksia nauttia kulttuuri-elämyksistä. Tänä vuonna TE!Festiin ja Keravan päivään odotetaan yhteensä jopa 8000 kävijää.

Uuteen kansanmusiikkiin keskittyvä TE!Fest järjestetään Kerava-salissa ja Paasikivenaukiolla klo 12 alkaen. Festivaalia tähdittävät kansanmusiikin kotimaiset ja kansainväliset huippunimet mm. Ale Carr (SWE) & Esko Järvelä duo, Maija Kauhanen ja Curly Strings (EST). Paikallisväriä ohjelmaan tuo Hytkyt-kuoro. Perheen pienimmille on tarjolla Mutaveijarit-yhtyeen lastenkonsertti. Paikalla on mahdollisuus myös saunoa keskellä Paasikivenaukiota ja kastautua kylpypaljussa.

TE!Festin ohjelmistosta vastaa keravalainen, kansainvälisen kansanmusiikin kentällä mainetta niittänyt viulisti Esko Järvelä. Ennakkoliput Kerava-salin konsertteihin ovat nyt ennakkomyynnissä osoitteessa www.lippu.fi. Paasikivenaukiolla järjestettävät konsertit ovat yleisölle maksuttomia. Katso lisätiedot ja koko TE!Fest-ohjelma täältä.

 

Kaikkien keravalaisten oma juhlapäivä, Keravan päivä, täyttää kaupungin tapahtumilla heti TE!Festiä seuraavana päivänä, sunnuntaina. Keravan päivän tapahtumat levittäytyvät ympäri kaupunkia ja ohjelmaesityksiä on mm. kaupunginkirjastossa, Puuvalonaukiolla, Paasikivenaukiolla, taide- ja museokeskus Sinkassa, sekä Heikkilän kotiseutumuseolla. Kävelykadulla esittäytyvät paikalliset yritykset, yhdistykset ja järjestöt omilla esittely- ja myyntiständeillään. Päivän pääjuhla järjestetään klo 12 alkaen Aurinkomäellä.

Ohjelmassa mm. Aurinkomäen lastentapahtuma tähtinään Mimmi Lehmä ja varis sekä taikuri Kim Wist. Lisäksi Aurinkomäen lavalla nähdään energistä ja tanssittavaa indierockia soittava The Lips ja suomenkieliseen bluesrockiin erikoistunut Sydänyön rytmi. Juhlalookin voi jokainen käydä loihtimassa itselleen Glitternistien avustuksella Keravan kaupunginkirjaston aulassa. Katso lisätiedot ja koko Keravan päivän ohjelma täältä.

Lisätiedot:

Salla Laiho
p. 040 318 2002
kulttuuri@kerava.fi

Päivitetty 28.05.2018 klo 09:36