Liikunta ja ulkoilu

Keravan kaupungin liikuntapalvelu luo kaikille keravalaisille edellytyksiä terveyttä ja hyvinvointia edistävän liikunnan harrastamiselle.


Kerava on pieni suuri liikunta- ja urheilukaupunki. Pieni - liikuntapalvelut ja liikuntapaikat ovat lähellä ja helposti saavutettavissa. Monipuolisille harrastuspaikoille pääsee helposti kävellen, pyörällä tai julkisilla kulkuneuvoilla. Suuri - Keravan kaupunki ylläpitää lähes 90 liikuntapaikkaa, joissa on laajat mahdollisuudet liikkua ja ulkoilla. Keravalla voi harrastaa mm. seuraavia lajeja: uinti, jääurheilut, jalkapallo, yleisurheilu, tennis, jokamiehen kuntoilut, hiihtoladut, ulkoilureitit, voimailu- ja budolajit.


Joka kolmas keravalainen kuuluu urheiluseuraan

Keravalla on noin 50 liikunta- ja urheiluseuraa, jotka tarjoavat kaupunkilaisille harraste- ja kilpatoimintaa. Urheilulajien kirjo on laaja ja monipuolinen. Uusimpana tulokkaana on mm. frisbee-golf. Seurat ovat liikuntapalvelun tärkeimpiä yhteistyökumppaneita. Liikuntapalvelu tukee liikunta- ja urheiluseurojen työtä luomalla edellytyksiä harjoittelulle sekä myöntämällä avustuksia. Lisäksi liikuntapalvelu tekee seurojen kanssa yhteistyötä erilaisissa projekteissa.

Päivitetty 01.07.2022 klo 13:05