Suunnistus

Kerava-rastit kannustavat liikkumaan Keravan luonnossa ja kulttuurikohteissa

Keravan kaupunki ja Keravan Urheilijat innostavat keravalaisia liikkumaan Keravan luonnossa. Kaupunki ja Keravan Urheilijat ovat yhteistyössä valmistaneet Keravan kiintorastikartan kaikkien keravalaisten vapaasti käytettäväksi. Kartan voit itse tulostaa kätevästi Keravan kaupungin nettisivuilta. Paperisia karttoja on jaossa Keravan kirjastossa, taide- ja museokeskus Sinkassa sekä uimahallin kahvilassa. Kirjaston liikuntavälinelainaamosta voi lainata käyttöön kartan lisäksi myös kompassin.

Keravan kaupungin alueelle on sijoitettu kaiken kaikkiaan 80 kiintorastia. Rasteja löytyy lähimetsistä, puisto- ja kaupunkialueelta. Osa rasteista on myös esteettömiä. Rasteista löytyy helppoja rasteja vähemmän kokeneille suunnistajille, mutta myös suunnistushaastetta lajin harrastajille.

Kiintorasteista erityisesti 11 rastia tutustuttaa kulkijan Keravan kulttuuriin ja historiaan. Nämä rastit on suunniteltu yhteistyössä taide- ja museokeskus Sinkan ja kulttuuripalveluiden kanssa. Rastitolpasta löydät QR-koodin, jonka kautta pääset tutustumaan kiinnostavaan kotikaupunkiimme vieläkin syvemmin.

Tutustu Keravan luontoon, kulttuuriin ja historiaan lähimetsissä, puistossa ja kaupunkialueella liikkuen. Suunnittele oma reittisi ja haasta itsesi rasteilla! Kiintorastikarttoja voit ladata tältä nettisivuilta.

Lue tästä linkistä ohjeet suunnistamiseen sekä tutustu tästä linkistä suunnistuksen karttamerkkeihin.


HUOM! Tulostaessa kannattaa kiinnittää huomiota kartan mittakaavan säilymiseen.  

Vanhat kartat


Päivitetty 10.06.2021 klo 19:08