Pyöräsuunnistus

Keravalla ja lähialueilla on kattava pyöräilyverkosto, jonka varrelta löytyy useita helposti pyöräillen tutustuttavia vierailukohteita. Sopivia kohteita on nyt koottu yhteen kartoille pyöräsuunnistusta varten. Keravan lisäksi pyöräilyä voi jatkaa yli kuntarajojen Järvenpään ja Tuusulan suunnistuskarttojen sekä kaikki suunnistuskohteet kokoavan yhteisen seutukartan avulla. Hyppää siis pyörän selkään ja lähde tutustumaan mielenkiintoisiin kohteisiin!


Pyöräsuunnistus on osa 28.8.-5.9. järjestettävää Pyöräilyviikkoa. Pyöräilyviikkoa varten kesän karttoja on päivitetty lisäämällä kartoille uusia kohteita, joten suunnistamaan voi lähteä uudestaankin. Pyöräilyviikolla on myös käynnissä somearvonta, jonka pääpalkintona on yksi 100 euron lahjakortti Lundbergin pyöräilyliikkeeseen sekä 5 ladattavaa pyörän taka- ja etuvalosettiä. Osallistu arvontaan vastaamalla kaupungin Facebookissa ja Instagramissa olevaan Pyöräilyviikon kysymykseen 28.8.-5.9.2021. välisenä aikana. Kysymys julkaistaan lauantaina 28. elokuuta klo 10. Palkinnot arvotaan kaikkien vastanneiden kesken ja voittajiin ollaan yhteydessä Pyöräilyviikon jälkeen. Tutustu arvonnan sääntöihin.


Pyöräsuunnistukseen voi osallistua yksin, kaverin kanssa tai vaikkapa perheen kesken yhdessä polkien. Runsaasta kohdevalikoimasta voi muodostaa mieleisen suunnistusreitin tai käydä vaikkapa kaikilla kohteilla. Kohteet on jaoteltu virkistyksen, taiteen ja historian kategorioihin.


Keravalta ja lähikunnista löytyy myös paikkoja, joilla voi pysähtyä grillaamaan, syömään tai kahville. Muistathan tarkistaa eri kohteiden aukioloajat etukäteen. Mikäli haluat pistäytyä esimerkiksi museossa vierailemassa, huomioithan myös mahdolliset sisäänpääsymaksut.


Lähde tutustumaan upeisiin ja monipuolisiin kohteisiin ja vietä hauska päivä satulan selässä Keravan sekä Järvenpään ja Tuusulan pyöräreiteillä! 


Pyöräsuunnistuskartat

Karttoja voi käyttää kännykällä PDF-muodossa tai tulostaa kartat kotona käyttöön. Suunnistuskohteet on viety myös Google Mapsiin. Jos sinulla on Google Maps -sovellus, voit avata linkin https://bit.ly/3qIqc4o ja kohteet avautuvat suoraan kartalle.


Nappaa alta kartta tai kartat mukaan ja lähde tutustumaan lähialueiden vierailukohteisiin

Kaikille avoin pyöräsuunnistus käynnistyi 8. heinäkuuta ja huipentuu valtakunnalliseen Pyöräilyviikkoon 28.8.-5.9.2021. Pyöräsuunnistuksen järjestävät yhdessä Kerava, Järvenpää, ja Tuusula. Palautetta kartoista voi lähettää osoitteeseen tony.toyryla@ramboll.fi

Päivitetty 27.08.2021 klo 16:08