Tulevat omakotialueet

Keravalla on tulevina vuosina tulossa useita mahdollisuuksia nauttia omakoti- ja rivitaloasumisesta. Tulevien omakotialueiden tonttien tiedot tarkentuvat suunnittelun edetessä ja tonttien tullessa luovutettaviksi. Kaikista tällä hetkellä luovutettavina olevista tonteista sekä tonttien hakemisesta löydät lisätietoja osoitteesta www.kerava.fi/omakotitontit.


Raivaajankatu – tonttihaaveista totta jo syksyllä

Luonnonläheinen Kytömaan pientaloalue sijaitsee Keravan pohjoisosassa, noin kolmen kilometrin päässä Keravan asemalta. Kauppa, päiväkoti ja koulu ovat kahden kilometrin säteellä. Raivaajankadun varrelta tulee luovutukseen 11 omakotitonttia syksyllä 2021. Tutustu Raivaajankadun tonttien sijaintiin.


Tonttien tiedot
Tonttien koot: 408m²–687m²
Rakennusoikeudet: 180kem²–280kem²
Hinnat: ilmoitetaan elokuussa 2021
Tonttien koot ja rakennusoikeudet
Raivaajankadun rakentamisohjeet
Kytömaan eteläosan asemakaava ja asemakaavamääräykset


Pohjois-Kytömaa – asu keskustan lähellä metsän keskellä

Luonnonläheinen Pohjois-Kytömaan pientaloalue sijaitsee aivan Keravan pohjoisrajalla, noin kolmen kilometrin päässä Keravan asemalta. Kauppa, päiväkoti ja koulu ovat kahden kilometrin säteellä. Alueelle on suunniteltu rivitaloja ja omakotitaloja.


Pohjois-Kytömaan asemakaava on valmisteilla ja kaavahanke on edennyt luonnosvaiheeseen. Tutustu Pohjois-Kytömaan asemakaavaluonnokseen ja kaavamääräyksiin. Alueen ratkaisut tulevat hieman täsmentymään lopullisessa asemakaavassa. Tontit ovat luovutuksessa vuodenvaihteessa 2022-2023.


Skogster– koti ratsastustallien ja golfkentän kupeessa

Skogsterin tuleva pientaloalue sijaitsee Kaskelan maalaismaisemassa ja virkistysreittien keskellä, silti vain 2,5 kilometrin etäisyydellä Keravan keskustasta. Aivan vieressä sijaitsevat Päivölänlaakson uusi alakoulu ja päiväkoti. Kerava-Nikkilä -radan uusi Ahjon seisake tulee olemaan vain kilometrin kävelymatkan päässä.


Skogsterin alueen ensimmäiset tontit tulevat luovutukseen vuonna 2024. Tutustu Skogsterin alueen sijaintiin.


Marjomäki – uusi pientaloalue Asuntomessujen 2024 pohjoispuolella

Marjomäen tuleva pientaloalue sijaitsee kumpuilevassa peltomaisemassa, reilun kahden kilometrin päässä Keravan keskustasta. Aluetta rajaavat etelässä Kivisillan Asuntomessualue, lännessä Kytömaantie, pohjoisessa Koivulantie sekä itäpuolella vehreä Myllypuron laakso.


Marjomäen alueen ensimmäiset tontit tulevat luovutukseen keväällä 2025. Tutustu Marjomäen alueen sijaintiin ja otteeseen Marjomäen kaavaluonnoksesta määräyksineen.Keravan tontit.PNG

Päivitetty 11.10.2021 klo 10:05