Yhteistyöverkosto ja löytävä vanhustyöryhmä

​Keravalla toimii ikäihmisten järjestöjen, vanhusneuvoston, vapaaehtoistoimijoiden, Talkoorenkaan, seurakunnan, yksityisten palveluntuottajien ja kaupungin toimijoiden muodostama yhteistyöverkosto. Se kehittää ja toteuttaa sovituilla tavoilla ikäihmisille suunnattuja palveluita, vapaaehtoistyötä ja virkistystoimintaa. 

Verkostotoiminnan tavoitteena on edistää keravalaisten ikäihmisten mahdollisuuksia osallistumiseen, omatoimisuuteen, yhteisöllisyyteen ja arjessa selviytymisen tukemiseen. Toimintoja ja tilaisuuksia järjestetään eri puolella kaupunkia ja ne ovat sisällöllisesti hyvin monipuolisia.

Mikäli kiinnostuit toiminnasta palveluiden käyttäjänä tai verkoston jäsenenä, ota rohkeasti yhteyttä.

Mikko Männikkö

puhelin: p. 040 318 3317

Sähköposti: mikko.mannikko@kerava.fi 

Löytävä vanhustyö

Löytävän vanhustyön työryhmä on vanhusneuvoston nimeämä. Siihen kuuluu edustajia esimerkiksi kaupungilta, seurakunnasta, vanhusneuvostosta, Talkoorenkaasta ja muista paikallisista toimijoista.  Työryhmä jakaa tietoa ja keskustee siitä, miten parhaiten tavoittaa Keravalla ikääntyneitä, jotka ovat tavalla tai toisella jääneet syrjään erilaisista verkostoista tai palveluista. Toiminnan ytimessä on etsivä ja löytävä vanhustyö. 

Löytävä vanhustyö:

Yhteystiedot päivittyvät pian (päivitetty 21.5.2021)

 

Päivitetty 21.05.2021 klo 14:40