Hoitaja-lääkäri työparit ja vastaanotto

Keravalla on käytössä hoitaja-lääkäri työparityöskentelymalli, jonka tavoitteena on palveluihin pääsyn helpottuminen, hoidon jatkuvuuden parantaminen sekä terveyden edistäminen. Potilasohjauksella ja moniammatillisella yhteistyöllä tuetaan potilaiden omahoitoa.

Jokaiselle terveyskeskuksen potilaalle on nimetty omalääkärin lisäksi omahoitaja. Potilas tulee tutuksi työparina työskentelevälle omahoitajalle ja lääkärille. Omahoitaja tekee hoidontarpeen arvioinnin ja varaa tarvittaessa ajan lääkärille.

Ajanvaraus

Terveyskeskuksessa on otettu käyttöön yksi yhteisen palvelunumeron, joka korvaa aikaisemmin käytössä olleet omahoitajien suorat puhelinnumerot.

Ajanvarausnumero: 09 2949 3456.

Puhelinpalvelu on avoinna ma-to klo 8-15 sekä pe 8-14.

 

Päivystävän sairaanhoitajan vastaanotto

Keravan terveyskeskuspäivystys on auki virka-aikana klo 8-16.  Lääkäripäivystyksen lisäksi päivystyksessä on sairaanhoitajan vastaanotto. Sairaanhoitajan vastaanotolla hoidetaan pieniä vammoja ja tapaturmia, hyönteisten pistoepäilyjä, selvitetään flunssa- ja mahaoireita jne. Sairaanhoitajan vastaanotto toimii ilman ajanvarausta klo 8-15.00 ja edeltävää puhelinsoittoa ei tarvita. Hoitajan vastaanotto sijaitsee odotustilassa 8.  Kiireettömissä asioissa tulee ottaa yhteyttä omahoitajaan.

 

 

Päivitetty 04.09.2017 klo 08:33