Akuuttihoito

Keravan akuuttivastaanotto palvelee ma-pe klo 8-16

Akuuttivastaanotto sijaisee Keravan terveyskeskuksessa (Metsolantie 2)

MILLOIN AKUUTTIVASTAANOTOLLE?

Akuuttihoito on tarkoitettu potlaille, jotka tarvitsevat hoitoa äkillisen sairastumisen, vamman tai kroonisen sairauden vaikeutumisen edellyttämää välitöntä arviointia, hoitoa ja ensiapua. Kyse on sairaudesta, jonka hoitoa ei voida siirtää seuraavaan päivään.

Vilustuminen, selkäkipu tai muu tavanomainen vaiva, joka ei edellytä kiireellistä hoitoa, hoidetaan terveyskeskuksissa hoitajien ja lääkärien vastaanotolla. Tämä työnjako varmistaa, että akuuttivastaanotolla pystytään hoitamaan kiireellisen hoidon tarpeessa olevat potilaat.

Akuuttivastaanotolla ei uusita reseptejä.


MITEN TOIMIN, KUN TULEN AKUUTTIVASTAANOTOLLE?

Akuuttivastaanotolle tullaan ilman ajan varausta. Tullessasi akuuttivastaanotolle otat vuoronumeron ja odotat, että hoitaja kutsuu sinut alkuarvioon. Hoitaja arvioi hoidontarpeesi ja oireiden kiireellisyyden. Akuuttivastaanoton potilaat hoidetaan kiireellisyysjärjestyksessä.Prosessinkulku_VAAKA.jpg


 

TERVEYSNEUVONTAPUHELIN

Hyksin terveysneuvontapuhelin 09 87 10023 palvelee 24 tuntia vuorokaudessa vuoden kaikkina päivinä.


VIRKA-AJAN ULKOPUOLINEN PÄIYSTYS

Ilta ja viikonloppupäivystys sekä juhlapyhien päivystys on Vantaan terveyskeskuspäivystyksessä (Peijaksen sairaalan yhteydessä, Sairaalakatu 1, Vantaa). Päivystys on tarkoitettu niille potilaille, jotka eivät sairautensa vuoksi voi odottaa seuraavaan arkipäivään.

Vakavassa, henkeä uhkaavassa sairaustapauksessa ota aina yhteyttä valtakunnalliseen hätänumeroon 112.
Päivitetty 23.03.2017 klo 16:02