Ajankohtaista Keravan elinkeinopalveluissa

Logistiikka-alan täsmärekry Keravalla 17.11.2022


Haluatko logistiikka-alalle, tai työskenteletkö jo alalla, mutta haluat kehittää osaamistasi? Nyt sinulla on ainutlaatuinen tilaisuus osallistua logistiikka-alan Täsmärekryyn Keravalla 17. marraskuuta  klo 9.00–10.30. Tervetuloa!

Tule logistiikka-alan Täsmärekryyn kuulemaan alan yritysten työpaikoista ja koulutuksesta. Tapahtuma järjestetään torstaina 17.11.2022 kello 9.00–10.30 Keravan kaupungintalon alakerrassa, osoitteessa Kauppakaari 11. 

Paikalla ovat Collico-LogXellence'n operatiivinen johtaja Jarkko Rantanen ja Broman Group Oy toimitusketjujohtaja Petri Nietula. He pitävät esittelyn yrityksistään ja rekrytointitarpeistaan.

Paikalla on Keudan edustajat kertomassa logistiikka-alan erilaisista koulutusmahdollisuuksista sekä oppisopimuksesta. Työllisyyden kuntakokeilu kertoo työllistymisen tukimuodoista, esimerkiksi palkkatuesta.

Tilaisuuden järjestää Keravan elinkeinopalvelut sekä Vantaan ja Keravan työllisyyden kuntakokeilu.

Tervetuloa!


Logistiikka_2.jpg
-------------------------- 

"Meillä on huipputiimi!"
Ateria- ja puhtauspalveluiden rekry 15. marraskuuta


Keittiö- tai siivousalan ammattilainen, tai sellaiseksi haluava, tiistai 15. marraskuuta 2022 voi olla sinulle muutoksen päivä. 

Keravan kaupunki järjestää ateria- ja puhtauspalvelujen työpaikoista rekrytilaisuuden tiistaina 15.11. alkaen kello 13 Kauppalantalolla Keravan keskustassa. Tilaisuudessa voit tavata uuden työnantajasi.

Rekrytilaisuudessa sinulla on mahdollisuus tutustua Keravan kaupungin avoinna oleviin ateria- ja puhtauspalveluiden  työpaikkoihin, kysyä työnantajasta ja avoinna olevista työtehtävistä suoraan toimialojen esihenkilöiltä. Saat tietoa mahdollisuuksista kouluttautua oppisopimuksella esimerkiksi siivousalan ammattilaiseksi. Tarjolla on myös sijaisuuksia. 

Tilaisuuteen voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Ota mukaan ansioluettelo tai CV. 

Keittiö- ja siivouspalveluiden rekry Keravalla
Aika: tiistai 15.11.2022, klo 13–15
Paikka: Kauppalantalo, Aleksis Kiven tie 4, Kerava

Kauppalantalo sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Keravan juna-asemalta. Jos tulet omalla autolla, lähin maksuton (2 h) parkkipaikka on viereisen kauppakeskus Karusellin alakerrassa.

Koska tilaisuuden kesto on vain kaksi tuntia, kannattaa tulla ajoissa paikalle. Hakijat haastatellaan saapumisjärjestyksessä.

Tervetuloa Keravalle!

Keravan kaupungin HR-palvelut ja elinkeinopalvelut 

Rekryilmo_ateria-puhtaanapito.png

------------------------------- 

Ekana Kerava -tapahtuma lauantaina 29.10.2022

Keravan Yrittäjät ry, Kerava Design ja Keravan kaupunki järjestävät iloisen ja tapahtumarikkaan Ekana Kerava -päivän Keravan keskustan alueella lauantaina 29. lokakuuta klo 1116.

Yrittäjät grillaavat vierailijoille makkaraa ja jakavat ämpäreitä. Tasatunnein on luvassa keppijumppaa. Perheen pienimmillä on mahdollisuus poniratsastukseen. Kerava Desing -yrittäjät toteuttavat yhdessä Karusellin yrittäjien kanssa muotinäytöksen Kauppakeskus Karusellin aulaan. Karusellin yritykset ovat lähdössä vahvasti mukaan päivään myös omissa kampanjoissaan. 

Päivitämme tätä sivua jatkuvasti, joten löydät osallistuvat yritykset, tapahtumat ja tarjoukset tämän sivun kautta.

Ekana Kerava -tapahtuman järjestävät Keravan Yrittäjät ry, Kerava Design ja Keravan kaupunki sekä monet keravalaiset yrittäjät, joihin voit tutustua oheisen listauksen avulla. Yrityksen nimeen on linkitetty yrityksen verkko-osoite. Pääset kurkkaamaan helposti yrityksen palveluihin ja tarjouksiin linkin kautta. 


Keravalainen yritys - ilmoittaudu nyt mukaan!

Ilmoittaudu mukaan Ekana Kerava -tapahtumaan tästä: ILMOITTAUTUMINEN

Osallistuminen yrittäjille on maksutonta! Tule mukaan, ole esillä ja osallistu!

Mukaan ilmoittautuneet yritykset:

Yrityksellä ständi kävelykadulla

Suomen Alkusammutuskoulutus Oy

From Nordic Nature

Sweet Creations

Tempaus-Areena

Keravan Yrittäjät ry

Nepsy Valmentaja - Krista Lomas

Ahjo Training Center

Liikuntakeskus Pompit

Karma ry


Yrityksellä ständi kirjaston aukiolla

JJ Solutions /Reissukaara

Kirjaston aukiolla myös poniratsastusta perheen pienimmille.


Muotinäytöksessä mukana

Aliina (Facebook-sivut)

Anu Ek Design

LindexVerkkokauppatarjous

Apropos lingua -käännöstoimisto

Nadashree - verkkokauppatarjous


Mukana Ekana Keravassa myös kirjasto ja Keravan Asuntomessut 2024

Keravan kirjasto poistomyyntitempaus ja aineistonäyttelyitä klo 10.0014.00. Kirjastossa paikalla myös Kiertokapula Oy:n edustaja.


Keravalainen asukas

Keskitä ostoksesi Keravalle! Jokainen euro, joka jää paikkakunnalle on tie Keravan menestykseen. Tule ostoksille paikallisiin yrityksiin ja poimi parhaat tarjoukset päältä. Kun ostat paikalliselta; säilytät palveluita, vahvistat elinvoimaisuutta ja tuet työllisyyttä. 

Tule Ekana Kerava -tapahtumaan lauantaina 29.10. tutustumaan keravalaisiin yrittäjiin ja heidän yrityksiinsä. Tapahtumatäyteisessä päivässä mahdollisuus myös tehdä myös ostoksia.

EKANA KERAVA 2022.png

----------------------------------- 

"Meillä on huipputiimi!"
Sosiaali- ja terveyspalveluiden rekry 23. elokuuta


Sote-ammattilainen, tai sellaiseksi haluava, tiistai 23. elokuuta 2022 voi olla sinulle muutoksen päivä. 

Keravan kaupunki järjestää sosiaali- ja terveyspalveluiden työpaikoista rekrytilaisuuden tiistaina 23.8. alkaen kello 13 Kauppalantalolla Keravan keskustassa. Tilaisuudessa voit tavata uuden työnantajasi.

Rekrytilaisuudessa sinulla on mahdollisuus tutustua Keravan kaupungin avoinna oleviin sosiaali- ja terveyspalveluiden  työpaikkoihin, kysyä työnantajasta ja avoinna olevista työtehtävistä suoraan toimialan esihenkilöiltä. Saat tietoa mahdollisuuksista kouluttautua oppisopimuksella esimerkiksi lähihoitajan ammattiin. Tarjolla on myös pätkätöitä opiskelun oheen. 

Tilaisuuteen voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Ota mukaan ansioluettelo eli CV. 

Sosiaali- ja terveyspalveluiden rekry Keravalla
Aika: tiistai 23.8.2022, klo 13–15
Paikka: Kauppalantalo, Aleksis Kiven tie 4, Kerava

Kauppalantalo sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Keravan juna-asemalta. Jos tulet omalla autolla, lähin maksuton (2 h) parkkipaikka on viereisen kauppakeskus Karusellin alakerrassa.

Koska tilaisuuden kesto on vain kaksi tuntia, kannattaa tulla ajoissa paikalle. Hakijat haastatellaan saapumisjärjestyksessä.

Tervetuloa Keravalle!

Keravan kaupungin HR-palvelut ja elinkeinopalvelut ----------------------------------

"Meillä on huipputiimi!"
Kasvatuksen ja opetuksen rekry Keravalla 16. elokuuta


Kasvatuksen ammattilainen, tai sellaiseksi haluava, tiistai 16. elokuuta 2022 voi olla sinulle muutoksen päivä. 

Keravan kaupunki järjestää kasvatuksen- ja opetuksen työpaikoista rekrytilaisuuden tiistaina 16.8. alkaen kello 13 Kauppalantalolla Keravan keskustassa. Tilaisuudessa voit tavata uuden työnantajasi.

Rekrytilaisuudessa sinulla on mahdollisuus tutustua Keravan kaupungin avoinna oleviin kasvatuksen ja opetuksen työpaikkoihin, kysyä työnantajasta ja avoinna olevista työtehtävistä suoraan toimialan esihenkilöiltä. Saat tietoa mahdollisuuksista kouluttautua oppisopimuksella esimerkiksi lastenhoitajan ammattiin. Tarjolla on myös pätkätöitä opiskelun oheen.

Tilaisuuteen voi tulla ilman ennakkoilmoittautumista. Ota mukaan ansioluettelo eli CV. 

Kasvatuksen ja opetuksen rekry Keravalla
Aika: tiistai 16.8.2022, klo 13–15
Paikka: Kauppalantalo, Aleksis Kiven tie 4, Kerava

Kauppalantalo sijaitsee alle 10 minuutin kävelymatkan päässä Keravan juna-asemalta. Jos tulet omalla autolla, lähin maksuton (2 h) parkkipaikka on viereisen kauppakeskus Karusellin alakerrassa.

Koska tilaisuuden kesto on vain kaksi tuntia, kannattaa tulla ajoissa paikalle. Hakijat haastatellaan saapumisjärjestyksessä.

Tervetuloa Keravalle!

Keravan kaupungin HR-palvelut ja elinkeinopalvelut 


Hiekkalaatikko_kasvatusrekry.jpg

-------------------------

Haaveiletko uudesta urasta – kiinnostaako koulutus?


Uutta! Koulutuksen tiistaissa 24.5. klo 13–15 Kauppalantalolla on tarjolla vinkkejä ja neuvoja kouluttautumiseen.

Kiinnostaako sinua esimerkiksi
o Lyhytkoulutus
o Tutkintoon johtava koulutus ja tutkinnon osakoulutus
o Työvoimakoulutus
o Maahanmuuttajakoulutus
o Oppisopimuskoulutus
o Korttikoulutus

Koulutuksen tiistaissa 24.5. paikalla on opinto-ohjaaja Keudasta ja omavalmentaja työllisyyden kuntakokeilusta. Tilaisuudessa on ainutlaatuinen tilaisuus selvittää koulutusmahdollisuuksista kaikki mikä sinua kiinnostaa. Voit tulla paikalle Kauppalantalolle kello 13–15 välillä, ennakkoilmoittautumista ei tarvita. Ota mukaan CV. 

Koulutuksen tiistaissa voit halutessasi keskustella myös työnhakuusi liittyvistä asioista.

Koulutuksen tiistain järjestävät Keravan elinkeinopalvelut, Keuda ja Työllisyyden kuntakokeilun Keravan tiimi.
Koulutuksen_tiistai_24.5.2022_ilmo.png

Tule meille töihin! - Tule meille opiskelemaan!

Keravan elinkeinopalvelut järjestää torstaina 17.2.2022 rekrytapahtuman, jossa on tarjolla sekä työpaikkoja että tietoa opiskelumahdollisuuksista.

 • Tule meille töihin! -tilaisuudessa yritykset esittelevät avoinna olevia työpaikkoja.
 • Tule meille opiskelemaan!  -tilaisuudessa oppilaitokset esittelevät koulutukseen hakeutumista ja uraohjausta, oppisopimuskoulutusta, muita eri koulutusvaihtoehtoja ja eri oppilaitosten innostavia aloja.
Mukana olevat oppilaitokset: Keuda, Varia, Careeria ja Prakticum

Tarjolla on useita työpaikkoja, joista osa on kesätyöpaikkoja. Yritykset hakevat muun muassa varastomiestä, pesulapalveluun kesätyöntekijöitä ja elintarviketeollisuuteen työntekijöitä. Oppilaitokset esittelevät koulutukseen hakeutumista ja hakeutumisvaiheen uraohjausta, oppisopimuskoulutusta, muita eri koulutusvaihtoehtoja ja eri oppilaitosten innostavia aloja.

Molemmat tilaisuudet lähetetään suoratoistona Keravan kaupungin Youtube-tililtä torstaina 17.2. alkaen kello 10. Esityksistä tehdään videotallenteet katsottavaksi. 

Linkki Tule meille töihin! -rekryyn, 17.2.2022. 

Järjestäjä ja lisätietoja: Keravan elinkeinopalvelut 


Uutiskirje tammikuu 2021

Elinkeinopalveluiden uusimman uutiskirjeen pääset lukemaan tästä linkistä

FB cover.png

Duuniportaali on poistunut käytöstä - tilalle uusi Työmarkkinatori

Keski-Uudenmaan kuntien yhteinen duuniportaali.fi -palvelu on poistunut käytöstä. Palvelun ylläpito ei ole jatkossa perusteltua, koska valtakunnallinen uusi Työmarkkinatori uudistaa nykyisen työnvälityksen ja se kasvaa lähivuosina julkisten ja yksityisten toimijoiden yhteiseksi alustaksi koko maassa. Työmarkkinatorin taustalla toimii tekoäly, joka auttaa työpaikan tai työntekijän löytämisessä tai esim. urasuunnittelussa.

Työmarkkinatorin toteuttaa ELY-keskusten sekä TE-toimistojen kehittämis- ja hallintokeskus (KEHA).

työmarkkinatori.jpg

Taloustutkimuksen kuntien imagotutkimuksen tulokset 15.12.2020

Kuntien imago on Taloustutkimuksen vuosittain tekemä seurantatutkimus, jossa ovat mukana Suomen 36 suurinta kaupunkia ja kuntaa. Tutkimuksessa selvitetään kunnan alueella toimivien yritysten toimitusjohtajilta ja talousjohtajilta mielipiteitä oman kunnan asioista. Haastattelut on tehty puhelininformoituna Internet-kyselynä elo-syyskuun aikana ja tutkimukseen on vastannut yhteensä 2 028 henkilöä. Tulokset sisältävät vertailut soveltuvin osin edellisiin tutkimuksiin.

Kerava sijoittui kuudenneksi!

Kymmenen parhaimman yleisarvosanan (4–10) saanutta kuntaa:

 1. Kaarina

 2. Tampere

 3. Seinäjoki

 4. Rauma

 5. Kuopio

 6. Kerava

 7. Helsinki

 8. Joensuu

 9. Jyväskylä

 10. Kangasala

Lue lisää täältä.

Ekana Kerava -tempaus 12.-14.11.2020

Keskitä ostoksesi Keravalle! Jokainen euro, joka jää paikkakunnalle on tie Keravan menestykseen. Tule ostoksille paikallisiin yrityksiin ja poimi parhaat tarjoukset päältä.

Kun ostat paikalliselta; säilytät palveluita, vahvistat elinvoimaisuutta, tuet työllisyyttä.

Yhteistyössä mukana Keravan kaupunki ja keravalaiset yritykset. #EkanaKerava -kampanja jatkuu vuoden 2020 loppuun asti. Osallistuvat yritykset ja tarjoukset löytyvät Facebookin tapahtumasivulta ja www.crazyday.fi -sivulta. 

Tietoa keravalaisista yrityksistä löytyy myös kaupungin Yrityshakemistosta, johon yritykset halutessaan voivat liittyä tästä.

Ekana Kerava maksullinen mainos.png

logo.png

Osta Keravalta lahjakortti, tuet paikallisia liikkeitä ja palveluntarjoajia!

Keravan Yrittäjät ry lanseeraa lahjakortin Ekana Kerava -tempauksessa 12.11.2020. Lahjakortti on voimassa yhden vuoden ostopäivästä ja sen voi käyttää missä tahansa Ekana Kerava -tempaukseen osallistuvassa yrityksessä. Lahjakortti on lunastettavissa seuraavista yrityksistä 31.12.2020 asti: Salainen Sisustaja Oy, Uudenmaan Herkku Oy ja Kalevan Kukkatalo Oy. Lahjakortin ostaja voi itse määritellä lahjakortin arvon. 

Ekana Kerava -tempauksen yritykset löytyvät www.crazyday.fi -sivulta.

Osta lahjakortti Keravalta.png

Pien- ja yksinyrittäjä – Tarvitsetko hyviä neuvoja ja tsemppausta? Tule mukaan Keuken JEESI-palveluun

Tule mukaan Keuken uuteen pien- ja yksinyrittäjille suunnattuun JEESI-palveluun. Yrittäjä saa oman yrittäjätaitojen (talous, markkinointi, ajanhallinta jne.) Personal Trainerin Keuken yrityskehittäjästä. Yrittäjänä pääset treenaaman taitojasi myös toisten yrittäjien kanssa. Ensimmäinen ryhmä strattaa tänä syksynä. JEESI-palvelun hinta 150 eur + alv

Lisätietoja yrityskehittäjät Minna Lojander minna.lojander@keuke.fi ja Marianne Ahvenranta marianne.ahvenranta@keuke.fi.

Lue tarkempi esite täältä.

Kerava nousi TOP 10 -listoille

Suomen Yrittäjien tuoreesta Kuntabarometri-kyselystä selviävät yrittäjien mielestä parhaat kunnat yrittää Suomessa. Yksi menestyjistä on Kerava, joka nousi omassa sarjassaan 4.lle sijalle. 

Kuntabarometrin mukaan Keravalla yrittäjät ovat tasaisen tyytyväisiä. Erityisen hyvän arvosanan yrittäjiltä saa päätöksenteon yrittäjälähtöisyys. Korkeimpia valtakunnallisia arvioita saa koulutus ja osaaminen. Alueellisesti ja valtakunnallisesti Keravalla yrittäjät arvioivat myös yrityspalvelujen, hankintapolitiikan, elinkeinopolitiikan aseman kunnassa ja infrastruktuurista huolehtimisen toimivan hyvin.

Keravalla on tehty tiivistä yhteistyötä yrittäjien kanssa viime vuosien aikana. Avoimuus ja hyvä vuoropuhelu yrittäjien, kaupungin johdon, eri toimialojen ja verkoston eri toimijoiden välillä on avainasemassa, kun luodaan elinvoimaa alueelle. Yritystapaamiset, alueen eri tapahtumat, yhteiset aamukahvit ja infot luovat positiivista yhteishenkeä. Keravan yrittäjät tavataan säännöllisesti ja ongelmiin tartutaan ja etsitään niihin yhdessä ratkaisut.

Tästä on hyvä jatkaa eteenpäin kohti uusia haasteita. Haasteita tuleekin riittämään, kun elämme nyt muuttuneessa maailmassa. Keravalla on hyvä yrittää ja pidetään siitä kiinni jatkossakin.

Lue koko Uudenmaan Yrittäjien juttu täältä.

Neuvoja yrittäjille poikkeustilanteessa

Keravalaisille yrityksille on lähetetty sähköpostitse kirje, jossa on muutamia neuvoja koronaviruksen aiheuttamaan poikkeustilanteeseen. Pääset lukemaan kirjeen tästä linkistä.

Kauppalantalo ja vaakuna_2141.JPG

Keuke auttaa ja neuvoo yrittäjiä koronakriisin seurauksissa 

Vielä emme tiedä, mitä kaikkea tämä erityistilanne tulee aiheuttamaan paikallisessa yrityskentässä, mutta monenlainen rahoitus- ja kriisineuvonta tulee varmasti lisääntymään. Keuke auttaa parhaan kykynsä mukaan. Jos tarvitsette lisätietoa tai apuja, niin olkaa yhteyksissä. Nyt on tärkeää, että kukaan yrittäjä ei jää ongelmiensa kanssa yksin!

Keuken kriisineuvontasivu ja sähköinen ajanvaraus www.keuke.fi/kriisineuvonta. Keuken kriisineuvontapuhelin palvelee arkisin 9–16 numerossa 050 523 8897.

Sieppaa.JPG

Yrityskysely 2020 

Keravan kaupungin yrityskysely toteutettiin elinkeinopalveluiden toimesta keskitetysti 14.1. – 24.1.2020 välisenä aikana. Kysely lähetettiin 562 yritykselle, joista 151 oli pieniä yrityksiä. Saimme kaikkiaan 137 vastausta.

Osaavasta työvoimasta oltiin samaa mieltä kuin viime vuonna, että yksi merkittävä tekijä työntekijän palkkauksessa on tarjolla olevat rahalliset tuet kuten esim. palkkatuki ja kuntalisä. Toisena tärkeänä asiana yrittäjät pitivät verkostoitumista ja yhteistyötä eri toimijoiden kanssa ja sitä, että paremmin ennakoitaisiin yrityksen tarpeita tulevaisuuden osaajista. Asteikolla 1-5 Keravan kaupungille annettiin arvosanaksi 3,6 aktiivisuudesta kehittää elinkeinotoimintaa ja edistää yrittäjyyttä. Risut ja ruusut on välitetty kaupungin sisällä asianomaisille tahoille. Kaikkiaan yrittäjät toivoivat 25 henkilökohtaista tapaamista. Kontaktipyyntöihin vastaavat myös Keuke ja Keuda. 

Yrityskyselyn vastaukset - pienet yritykset

Yrityskyselyn vastaukset - isot yritykset

Lisätietoja pirjo.leino@kerava.fi.


Crazy Day 29.2.2020

Crazy Day on riehakas pop-up -päivä, joka tarjoaa yritykselle upean mahdollisuuden esitellä tai myydä tuotteitaan ja palvelujaan tapahtumassa vieraileville kaupunkilaisille ja lähikuntien asukkaille. Tapahtumaa on järjestetty vuodesta 2015 alkaen ja kävijämäärä on noussut jopa yli 5000:n.

Lue lisää Crazy Daystä täältä tai seuraa tapahtumaa Facebookissa

Yritykset voivat ilmoittautua mukaan tästä linkistä ja kahvilapaikan arvontaan voi osallistua tästä linkistä.

Lisätietoja tapahtumasta pirjo.leino@kerava.fi.

IMG_6206.JPG


Keskustan palvelut ja pysäköintimahdollisuudet

Kerava kehittyy ja Aleksintorin työmaa-alue etenee hyvää vauhtia.

Keravan keskustassa on paljon toimivia yrityksiä, joilla on monipuolista palvelutarjontaa. Elinkeinopalvelut jalkautui muutamiin Kauppakaaren yrityksiin viime viikolla ja kävi kyselemässä kuulumisia. Sieltä löytyi mm. vaatteiden ja alusasujen vähittäiskauppaa, valokuvaamotoimintaa, kahvila- ja ravintola-alan palveluja, hammaslaboratorio, autokoulupalvelua, lastentarvikkeita, kangaskauppaa ja ompelutarvikkeita, pankkipalvelua, kulta- ja kellosepänpalveluja, kirja- ja paperikauppa, optisen alan tuotteita ja palveluja, kukkakauppa, apteekki, hyvinvointialan palveluja, kampaamo- ja kauneudenhoitopalveluja sekä kiinteistövälitystä.

Yhteinen huoli yrityksillä, joissa vierailimme, oli asiakkaan näkökulmasta parkkipaikkojen löytäminen ja niiden riittävyys. Konkreettisimmin tämä vaikuttaa Aleksintorin työmaan välittömässä läheisyydessä toimivissa yrityksissä. Haluamme muistuttaa, että keskustasta löytyy kuitenkin noin 2700 yleisessä käytössä olevaa pysäköintipaikkaa, joista kuva alla.

Keravan kaupungin yrityshakemistosta voi käydä katsomassa, miten monipuolista yritystoimintaa Keravalta löytyy ja / tai etsimässä eri toimialan yrityksiä. Yrittäjä huolehdithan siitä, että myös sinun yrityksesi tiedot löytyvät hakemistosta. Yrityshakemistoon pääset tästä ja liittymislomakkeeseen pääset tästä.

 

Parkkipaikat.JPG

EK:n Kuntaranking-tulokset - Kerava hienosti 4.

Elinkeinoelämän Keskusliiton tekemä Kuntaranking-tutkimus toteutetaan joka toinen vuosi. Siinä selvitetään, miten vetovoimaisia Suomen eri alueet ovat yritystoiminnan kannalta. Kuntaranking-tutkimuksessa hyödynnettiin kahdentyyppistä aineistoa: aluekohtaisia kuntatalous- ja yrittäjyystilastoja sekä yritysjohtajille suunnattua kyselyä mm. päätöksenteon yrittäjälähtöisyydestä, yritysten tasapuolisesta kohtelusta (sijoittuminen), palvelurakenteesta, yritysilmapiiristä sekä sijainnista.

Kuntakohtaisessa arvioinnissa alle 50 000 asukkaan kunnissa Kerava on pärjännyt hyvin. Vuonna 2012 Kerava löytyi sijalta 21. Tänään EK:n julkaisemassa raportissa Kerava löytyy sijalta 4. Tämä tarkoittaa sitä, että Keravalla on tehty juuri niitä oikeita asioita, joilla on edesautettu yritysten toiminta- ja kasvuedellytyksiä. Aktiivisella vuorovaikutuksella luodaan yhteistä hyvää ja me-henkeä. Positiivista kehitystä tukevat myös kaupungissa käynnistyneet isot investoinnit, jotka työllistävät ja luovat elinvoimaa.

Kuntaranking 2017 (002).JPG


Päivitetty 10.11.2022 klo 12:31