Kesätyö kutsuu

​Haluamme tarjota parhaan mahdollisen kokemuksen kesätyöntekijöillemme ja siksi olemme mukana Vastuullinen kesäduuni -kampanjassa. Sitoudumme hyvän ja vastuullisen kesätyön periaatteisiin, joita ovat hyvä hakijakokemus, mielekäs työ, perehdytys ja ohjaaminen, oikeudenmukaisuus ja tasapuolisuus, kohtuullinen palkka sekä kirjallinen työsopimus ja todistus.

Keravan kaupunki tarjoaa noin 100 kesätyöpaikkaa 16–17-vuotiaille nuorille Kesätyö kutsuu -ohjelmassa. Työ kestää yhden kuukauden kesä-heinäkuun välisenä aikana. Kesätyöstä maksetaan 800 euron palkka. 

Töitä on tarjolla kaupungin eri toimipaikoissa. Työtehtäviä ovat avustavat tehtävät muun muassa viheraluetöissä, kirjastossa, päiväkodeissa, vanhustenhoidossa, lasten kesäleireillä ja maauimalassa. Tehtävät eivät vaadi varsinaisia ammattitaitoja.

Paikkaa voi hakea vuonna 2005 tai 2006 syntynyt nuori, joka ei ole aikaisemmin saanut kesätöitä Kesätyö kutsuu -työnhaun kautta. Kaikista hakijoista arvotaan 150 nuorta, jotka kutsutaan työhaastatteluun ja heistä noin 100 saa töitä.

Kesätöiden 2022 hakuaika on 1.2.–28.2.2022. Haastattelut järjestetään ryhmähaastatteluina maalis-huhtikuussa ja valituille nuorille ilmoitetaan paikan saamisesta huhtikuussa.

Paikkoja haetaan Kuntarekry.fi-järjestelmässä.
(Hakulinkki avautui 1.2.2022)

Lisätietoja:

asiakkuuspäällikkö Tua Heimonen
p. 040 318 2214,  tua.heimonen@kerava.fi 

suunnittelija Mari Hartikainen, mari.hartikainen@kerava.fi

suunnittelija Mari Kurenmaa, mari.kurenmaa@kerava.fi

Muistathan myös hyödyntää Keravan kaupungin tarjoamaa kesätyöseteliä! Lue lisää kesätyösetelistä täältä


vastuullinen kesäduuni logo.png

Päivitetty 04.03.2022 klo 11:14