Kaupungin palvelut

​Yhteispalvelupisteestä saatte kaupungin lomakkeita ja esitteitä, meille voitte jättää kaupungille osoitettuja asiakirjoja (hakemuksia, muistutuksia, liitteitä jne.)

Neuvomme kaupungin ja yhteistyökumppaneiden palveluissa, ohjaamme tarvittaessa eteenpäin asiantuntijapalveluihin ja opastemme sähköisten palveluiden käytössä.

Otamme vastaan kaupungin maksuja, kuten terveyskeskus- hammashoito- ja kurssimaksuja. Meillä voitte ilmoittautua liikuntapalveluiden ja Keravan opiston kursseille ilmoittautumisaikana sekä ostaa opiston lahjakortteja. Tarjoamme myös liikuntapalveluiden älykortin osto- ja latausmahdollisuuden. Yhteispalvelupisteestä voitte ostaa ylijäämäruokalippuja sekä Kerava-tuotteita, kuten karvanoppia, kirjoja ja asusteita sekä Keravan taidemuseon ystävät ry:n julkaisemaa Keravan taiderastit – opas katukuvan taideteoksiin -kirjasta.

Yhteispalvelupisteessä voitte varata Sampolan palvelukeskuksen 1.kerroksen kokoustiloja kertaluontoiseen käyttöön.

Yhteispalvelupisteessä on kaksi asiakaspäätettä itsenäistä asiointia varten. Ilmoitustauluiltamme löydätte tietoa Keravan tapahtumista ja muista ajankohtaisista asioista.

 

 

Päivitetty 23.04.2018 klo 13:00