Nikuviken

Osoite: Nikubyntie 138, 06880 Kärrby.

Nikuviken on keravalaisten oma merenrantapaikka kauniissa Porvoon saaristossa. Alueella on rantamökki ja -sauna sekä ilman varausta käytettävissä oleva grillipaikka makkaranpaistoa varten. Porvoon kaupungin ympäristöterveydenhuolto tai Keravan kaupunki eivät säännöllisesti tarkkaile Nikuvikenin rannan uimaveden laatua tai levätilannetta.

Nikuvikenin ranta- ja parkkipaikka-alue on vuokrattu Keravan Venekerho Ry:n käyttöön. Venekerho vastaa laitureiden, rannan ja pysäköintialueen kunnossapidosta sekä Nikuvikenin venepaikoista. Veneiden talvisäilytysaika on 1.9–31.5. Kesäkaudella 1.6.–31.8. trailereiden ja venepukkien säilytys on sallittu vain sovituilla paikoilla. Talvisäilytysaikana pysäköintialueella on vähintään 10 autopaikkaa muiden keravalaisten retkeilijöiden käytössä.

Nikuviken on jälleen vuokrattavissa kesällä 2023.

 • Nikuvikenin vuokrattavia tiloja ovat rantasauna ja Stenssin mökki.

  • Huomioi varausta tehdessäsi varausajat!
  • Stenssin mökki varausvuorokausi klo 15 – 12, huomioi varatessa yönylivaraus (hiiren oikean näppäimen alla).
  • Rantasauna aamuvuoro klo. 06 – 14.00, iltavuoro klo. 18 – 02.00
  • Mikäli haluat yöpyä saunalla varaa ilta + aamuvuoro
  • Voit varata useamman vuorokauden /vuoron

  HUOM. Emme hyväksy muita varausaikoja.

  Rantasauna

  Rantasauna sopii saunaillan viettoon pienellä porukalla. Rantasaunassa on keittiönurkkaus astioineen sekä vuodesohva kahdelle hengelle. Rantasaunassa on takka, korituolit sekä keittiönpöytä. Yöpymistä varten vuodesohvaan löytyy peitot ja tyynyt, mutta ei lakanoita. Rantasaunasta on myös käynti takaterassille.

  Stenssin mökki

  Stenssin mökki on yksinkertainen rantamökki, josta löytyy keittiö ja aamiaistila astioineen, olohuone, kylpyhuone (wc ja suihku), sekä makuuhuone ja alkovi. Stenssin mökissä on yöpymistilat kuudelle hengelle: makuuhuoneessa on kaksi vuodepaikkaa, alkovissa vuodesohva kahdelle ja olohuoneessa vuodesohva kahdelle hengelle. Vuodepaikkoihin löytyy peitot ja tyynyt, mutta ei lakanoita.

 • Tilan vuokraajan vastuulle kuuluu varattujen tilojen siivoaminen sekä tilojen huonejärjestyksen palauttaminen. Siivous ei sisälly vuokraushintoihin.

 • Stenssin mökki ja rantasauna eivät ole esteettömiä.