Ilmakuva Keravasta

Kotona Keravalla

Keravan kaupunki tarjoaa monipuolisia asumisen vaihtoehtoja elämän eri vaiheisiin. Voit asua kodikkaalla pientaloalueella tai modernissa kaupunkikeskustassa sujuvien liikenneyhteyksien päässä pääkaupunkiseudusta. Keravalla onnistuu myös haaveen toteuttaminen omasta punaisesta tuvasta ja perunamaasta.

Rakenna oma unelmakoti

Suunnitteletko juuri oman perheesi tarpeisiin räätälöidyn kodin rakentamista? Tutustu tarjolla oleviin tontteihin ja hae toiveidesi mukaista omakoti- tai paritalotonttia. Tonttikauppojen jälkeen apua rakentamiseen liittyvissä lupa-asioissa saat kaupungilta.

Luovutettavat tontit

Kaupunki vuokraa ja myy omakoti- ja paritalotontteja tonttihakujen kautta. Tutustu ja nappaa oma tontti luovutettavina olevista vaihtoehdoista.

Tulevat pientaloalueet

Keravalla on tulevina vuosina tulossa useita mahdollisuuksia nauttia omakotitaloasumisesta. Tiedot tonteista tarkentuvat suunnittelun edetessä.

Rakennushankkeen vaiheet

Rakennushankkeen läpivieminen edellyttää monenlaista osaamista ja useita osapuolia. Sujuvaa yhteistyötä varten ole yhteydessä kaupunkiin heti hankkeen alussa.

Ajankohtaiset uutiset