Tulevat pientaloalueet

Keravalla on tulevina vuosina tulossa useita mahdollisuuksia nauttia omakoti- ja rivitaloasumisesta. Tulevien pientaloalueiden tonttien tiedot tarkentuvat suunnittelun edetessä ja tonttien tullessa luovutettaviksi.

Kaikista tällä hetkellä luovutettavina olevista tonteista sekä tonttien hakemisesta löydät lisätietoja kaupungin verkkosivuilta.

Pohjois-Kytömaa – rauhallinen pientaloalue nelisen kilometriä keskustasta

Luonnonläheinen Pohjois-Kytömaan pientaloalue sijaitsee aivan Keravan pohjoisrajalla noin neljän kilometrin päässä Keravan asemalta. Kauppa, päiväkoti ja koulu ovat kahden kilometrin säteellä. Alueelle on suunniteltu rivitaloja ja omakotitaloja.

Pohjois-Kytömaan asemakaava on valmistunut ja saanut lainvoiman keväällä 2022. Tontit ovat luovutuksessa vuoden 2023 aikana.

Skogster– koti ratsastustallien ja golfkentän kupeessa

Skogsterin tuleva pientaloalue sijaitsee Kaskelan maalaismaisemassa virkistysreittien keskellä, noin kolmen kilometrin etäisyydellä Keravan keskustasta. Alueen lähettyvillä sijaitsevat Päivölänlaakson uusi alakoulu ja päiväkoti.

Skogsterin alueen tontit tulevat luovutukseen arviolta vuonna 2024-2025.

Marjomäki – uusi pientaloalue Asuntomessujen 2024 pohjoispuolella

Marjomäen tuleva pientaloalue sijaitsee kumpuilevassa peltomaisemassa, reilun kahden kilometrin päässä Keravan keskustasta. Aluetta rajaavat etelässä Kivisillan Asuntomessualue, lännessä Kytömaantie, pohjoisessa Koivulantie sekä itäpuolella vehreä Myllypuron laakso.

Marjomäen alueen tontit tulevat luovutukseen arviolta vuonna 2024-2025.