Vesihuolto

Keravan vesihuoltolaitos ylläpitää ja rakentaa vesi- ja viemäriverkostoa, liittää kiinteistöt vesihuoltoverkostoon ja asentaa vesimittarit.

Yhteystiedot häiriötilanteissa

Uutiset ja tiedotteet

 • Polttoainetta havaittu Ylikeravantien viereisessä ojassa

  19.05.2023

  Ylikeravantien viereisestä ojasta havaitusta polttoaineesta on tullut yhteydenottoja Kaupunkitekniikan vikapäivystykseen. Syynä polttoaineeseen ojassa on Taikatien varressa olevalla parkkipaikalla perjantaina aamusta…

 • Vesihuoltolaitoksen johtokarttatilaukset nyt sähköisesti

  16.03.2023

  Keravan vesihuoltolaitos on siirtynyt sähköiseen johtokartan tilauslomakkeeseen. Kaikki johtokarttatilaukset tehdään sähköisen lomakkeen avulla. Lomake löytyy Vesihuollon lomakkeet- kohdasta (lomake 6).

 • Vesikatko Killassa 7.3. klo 10–15

  03.03.2023

  Killassa tehdään liitostöitä, jotka aiheuttavat vedenjakelun keskeytyksen tiistaina 7.3. klo 10–15. Keskeytys voi olla odotettua lyhyempikin. Vedenjakelu keskeytyy Tuusulantaipaleen, Puusepänkadun,…

 • Vältä veden käyttämistä sähkökatkon aikana

  25.11.2022

  Sähköä tarvitaan muun muassa vesijohtoveden tuottamiseen ja toimittamiseen käyttäjille, jäteveden pumppaamiseen silloin, kun viettoviemäröinti ei ole mahdollista, sekä jäteveden puhdistamiseen.

 • Suojaa vesimittari ja -putket jäätymiseltä

  18.10.2022

  Kiinteistön omistajien kannattaa nyt ilmojen kylmetessä huolehtia siitä, etteivät vesimittari tai tonttivesijohto pääse jäätymään.