Medialle

Keravan kaupungin viestintä auttaa median edustajia kaikissa kaupunkia koskevissa kysymyksissä. Tältä sivulta löytyvät Keravan kaupungin viestinnän yhteystiedot, kaupungin kuvapankki sekä muita hyödyllisiä linkkejä toimittajan työhön.

Ota yhteyttä, autamme mielellämme!

Uutiset

Löydät kaupungin uutiset verkkosivujen uutisarkistosta: Uutiset

Kuvapankki

Voit ladata kuvanpankistamme Kerava-aiheisia kuvia ei-kaupalliseen käyttöön. Löydät kuvapankista myös kaupungin graafisen ohjeiston ja logot. Siirry kuvapankkiin.

Lisää kuvia ja logoversioita voi pyytää Keravan viestinnältä.

Kaupunki sosiaalisessa mediassa

Ota kanavat seurantaan, niin saat tietoa Keravasta, kaupungin palveluista, tapahtumista, vaikuttamismahdollisuuksista ja muista ajankohtaisista asioista.

Lisäksi Keravan kaupungilla on useita toimialakohtaisia somekanavia. Esimerkiksi kirjastolla, taide- ja museokeskus Sinkalla sekä kouluilla on omia sosiaalisen median kanavia.

Keravan kaupunki on laatinut yhteisen sosiaalisen median etiketin, jossa kerrotaan miten kaupunki toimii somessa ja mitä käyttäjiltä toivotaan.

 • Keravan kaupunki jakaa mielellään kuntalaisten ja yhteistyökumppaneiden materiaalia sosiaalisessa mediassa. Merkitsemällä kaupungin julkaisuihisi varmistat, että julkaisusi tulevat huomatuksi.

  Esimerkiksi isompien tapahtumien tai tilaisuuksien viestinnän suhteen kannattaa olla yhteydessä kaupungin viestintään sähköpostitse, jotta mahdollisesta viestintäyhteistyöstä voidaan sopia tarkemmin: viestinta@kerava.fi.

  Kaupunki seuraa omien julkaisuidensa kommenteissa käytävää keskustelua ja pyrkii vastaamaan saatuihin kysymyksiin. Valitettavasti emme kuitenkaan pysty vastaamaan Facebookin tai Instagramin kautta tulleisiin yksityisviesteihin. Voit antaa palautetta kaupungin toiminnasta palautelomakkeen kautta: Anna palautetta. Voit myös olla yhteyksissä kaupungin henkilöstöön: Yhteystiedot.

  Kiitos, kun…

  • Kunnioitat kanssakeskustelijoitasi. Haukkuminen ja kiroilu ei ole sallittua kaupungin somekanavilla.
  • Et julkaise rasistisia tai muita ihmisiä, yhteisöjä tai uskontoja loukkaavia viestejä.
  • Et spämmää tai mainosta tuotteitasi tai palveluitasi kaupungin kanavissa.

  Huomioithan, että…

  • Asiattomat viestit voidaan poistaa ja ne raportoidaan Metalle.
  • Jatkuvasti ohjeita rikkovan käyttäjän viestintä voidaan estää.
  • Viestin poistamisesta tai estosta ei ilmoiteta käyttäjälle.

Kaupungin uutiskirje

Tilaamalla kaupungin uutiskirjeen saat helposti tietoa kotikaupunkisi palveluista, päätöksistä, tapahtumista ja vaikuttamismahdollisuuksista suoraan sähköpostiisi. Kaupunki lähettää uutiskirjeen noin kerran kuukaudessa.

Muut kaupungin ylläpitämät sivustot

Taide- ja museokeskus Sinkan verkkosivuilla pääset tutustumaan Sinkan näyttelyihin ja tapahtumiin. Kaupunki ylläpitää tapahtuma- ja harrastuskalentereita. Kaikki Keravalla tapahtumia ja harrastuksia järjestävät tahot voivat hyödyntää kalentereita maksutta ja viedä tapahtumia ja harrastuksia kalentereihin, jotta kuntalaiset löytävät aktiviteetit samasta paikasta.

Viestinnän yhteystiedot