Anna palautetta

Anna meille palautetta, mielipiteesi on tärkeä!

Keravan kaupunki on ottanut käyttöön uuden asiointipalvelujärjestelmän. Sähköisen Asiointipalvelun kautta voit antaa kätevästi palautetta kaupungin palveluista, toiminnasta ja päätöksenteosta. Sieltä pääset myös lukemaan muiden lähettämiä palautteita.

Huomioi, että palautelomakkeella ei voi antaa virallista mielipidettä tai muistutusta nähtävillä olevista kaavahankkeista tai katu- ja puistosuunnitelmista.

Kaavahankkeet

Viralliset mielipiteet ja muistutukset kaavahankkeista tulee toimittaa:

  • sähköpostitse kaupunkisuunnittelu@kerava.fi tai
  • postitse osoitteeseen Keravan kaupunkikehityspalvelut, PL 123, 04201 Kerava

Katu- ja puistosuunnitelmat

Viralliset muistutukset katusuunnitelmista sekä puistosuunnitelmista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä:

  • sähköpostitse osoitteeseen kaupunkitekniikka@kerava.fi tai
  • postitse osoitteeseen Keravan kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava

Varhaiskasvatus

Viralliset muistutukset varhaiskasvatuksen toiminnasta (sekä kunnallinen että yksityinen) tulee toimittaa sähköpostitse: muistutus.varhaiskasvatus@kerava.fi

Varhaiskasvatuksen asiakaspalvelun soittoaika on ma-to klo 10-12, puh. 09 2949 2119, sähköposti varhaiskasvatus@kerava.fi

Sosiaali- ja terveyspalvelut

Sosiaali- ja terveyspalvelut siirtyvät vuoden 2023 alussa Vantaan ja Keravan hyvinvointialueelle. Siirry hyvinvointialueen sivuille antamaan palautetta.

Vikapäivystys ja -ilmoitukset

Voit tehdä kaupungin palveluihin liittyviä vikailmoituksia antamalla palautetta sähköisen Asiointipalvelun kautta tai tekemällä vikailmoituksen.

Kiireellisissä tapauksissa virka-ajan ulkopuolella arkisin klo 16–8 ja viikonloppuisin kiireellisissä tapauksissa ole suoraan yhteydessä kaupunkitekniikan vikapäivystäjään.

Kaupunkitekniikan vikapäivystys

Numero on käytössä vain klo 15.30-07 ja viikonloppuna vuorokauden ympäri. Tähän numeroon ei voi lähettää tekstiviestejä tai kuvamateriaalia. 040 318 4140

Kadut, liikenne, puistot ja ulkoliikuntapaikat:

Vesihuolto:

Pysäköinninvalvonta:

Vikailmoituksen tekeminen

Tee vikailmoitus käyttämällä alla olevia yhteystietoja.

Liikennevalojen viat

Maantien liikennevalojen viat vuorokauden ympäri Tienkäyttäjän linjalle. 0200 2100 Anna palautetta