Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Keravan päivää vietetään 16.6. – tervetuloa yhteiseen ruokapöytään!

Keravan 100-vuotissyntymäpäivien kunniaksi Keravan päivää juhlitaan kaupungissa täysin uudella tavalla – kokoontumalla yhteisen ruokapöydän äärelle nauttimaan hyvästä ruoasta sekä esityksistä.

Kesälukuhaaste lapsille ja perheille: paras nuotiojuttu!

Lukugaattori haastaa kaikki lapset ja perheet lukemaan kesällä! Keravan kirjaston Lukugaattori lähtee tänä vuonna kesäleirille, ja hän haluaisi kertoa parhaita juttuja leirinuotiolla. Auta Lukugaattoria keksimään hyviä tarinoita! Lue kirjoja, keksi tarina ja tuo se kirjastoon!

Syksyn harrastestipendit nyt haettavissa - Keravan kaupunki ja Sinebrychoff tukevat jälleen keravalaisia lapsia ja nuoria

Jokaisella tulisi olla mahdollisuus harrastaa. Keravalla on tehty pitkään yritysyhteistyötä, jotta mahdollisimman moni lapsi ja nuori pääsee harrastamaan perheen tuloista riippumatta.

Keravalaisia urheilijoita muistettiin Sydämessä sykkii Kerava –tapahtumassa! 

Lauantain yhteisöllisessä kaupunkitapahtumassa muistettiin omissa lajeissaan ansioituneita keravalaisia, kun Aurinkomäellä onniteltiin kaupungin stipendiurheilijoita.

Yleinen ennakkoäänestys europarlamenttivaaleissa 2024

Europarlamenttivaalien ennakkoäänestys alkaa keskiviikkona 29.5.2024 ja päättyy tiistaina 4.6.2024.

Kevään 2024 ylioppilasjuhlat

Kerava 100 -juhlavuoden päätapahtuman, URFin ohjelma on julkaistu

Ylijäämäruoan myynti jää kesätauolle

Keravan lukiolla toimiva ylijäämäruoan myynti on kesätauolla 24.5.2024 alkaen. Myynti jatkuu taas syksyllä. Tarkemmasta ajankohdasta tiedotetaan lähempänä.

Supersuosittu Purkutaidenäyttely aukeaa 1.6. ja on osa suurta Kerava 100 -juhlavuotta!

Keravalla jättimäisen suosion saanut Purkutaidenäyttely saapuu kesäksi kaupungin ydinkeskustaan suurempana kuin koskaan aiemmin. Ihmemaa X –niminen näyttely onkin mahdollista käydä katsomassa 1.6.–18.8.2024 osoitteessa Kauppakaari 1. Näyttely rakentuu OP Kiinteistösijoittamisen omistamaan vanhaan Anttilan tavarataloon.

Uusimaa-päivää vietetään tänään, suora juhlalähetys Yle Areenassa

Kaikkien aikojen ensimmäistä Uusimaa-päivää vietetään tiistaina 21.5.2024. Päivän aikana järjestetään kymmeniä tapahtumia ympäri Uuttamaata. Suora juhlalähetys Lohjalta alkaa kello 19 Yle Areenassa.

Keravan asiointipiste on suljettu perjantaina 24.5.2024

Asiointipiste on suljettu henkilökunnan koulutuspäivän vuoksi.

Lapsille ja nuorille maksutonta SunFutis-kesätoimintaa

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialan HyPe-hanke ja nuorisotoimen JärKeNuoRi-hanke järjestävät yhteistyössä lapsille ja nuorille maksutonta SunFutis-kesätoimintaa Keravanjoen koulun tekonurmikentällä ma-pe 3.6.-5.7.2024.