Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Kaupunki kutsuu yhteistyökumppanit mukaan toteuttamaan lasten ja nuorten juhlavuoden ohjelmatoiveita

Keravan kaupunginkirjasto kartoitti vuoden 2023 lopussa lasten ja nuorten toiveita juhlavuoden 2024 ohjelmaan, ja haemme nyt yhteistyökumppaneita mukaan tekemään näistä unelmista totta!

Keravan ja Järvenpään yhteinen kehittämisprojekti: palautepalvelut viety uudelle tasolle

Kerava ja Järvenpää ovat kehittäneet yhdessä palautepalveluitaan. Uudistuneiden palautepalveluiden ansiosta kaupunkilaiset pystyvät nyt osallistumaan ja vaikuttamaan aiempaa paremmin kotikaupunkiensa kehittämiseen.

Ikiliikkuja-viikolla on luvassa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ikäihmisille

Kerava on mukana Ikäinstituutin organisoimassa valtakunnallisessa Ikiliikkuja-viikossa 11.–17.3. Teemaviikko tarjoaa runsaasti liikkumismahdollisuuksia senioreille sekä tietoa ja vinkkejä voima- ja tasapainoharjoitteluun ikääntyessä.

Yhteishaku Keravan lukioon 20.2.-19.3.2024

Vastaa ja vaikuta: Keravan Opiston asiakastyytyväisyyskysely

Kehä 24 -paikallispuolustusharjoitus näkyy Keravalla 3.-4.3.

Kehä 24 -harjoituksessa viranomaiset torjuvat yhteisvoimin muun muassa energialaitokseen kohdistuvaa uhkaa sekä testaavat eri toimijoiden osaamisen rauniopelastustehtävässä ja vesihuoltoon liittyvässä tehtävässä.

Osallistu ja vaikuta Hyvä ikääntyä Keravalla toimenpideohjelmaan: vastaa kyselyyn verkossa tai paperilomakkeella

Tietoa musiikkiluokalle hakemisesta

Musiikin painotettua opetusta annetaan Sompion koulussa vuosiluokilla 1–9. Koulutulokkaan huoltaja voi hakea lapselleen paikkaa musiikin painotetusta opetuksesta toissijaisen haun kautta.

Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen on käynnissä

Yhteishaku lukioon ja ammatilliseen koulutukseen on käynnissä 20.2.-19.3.2024. Yhteishaku on tarkoitettu perusopetuksen päättäville ja ilman tutkintoa oleville hakijoille.

Juhlavuoden tapahtumat maaliskuussa

Yhtenä rintamana, Kerava sykkii täyttä elämää. Sen näyttää myös juhlavuoden täysi ohjelma. Heittäydy Kerava 100 -juhlavuoden pyörteisiin ja löydä itsellesi mieluisat tapahtumat maaliskuuhun.

Palautekysely perusopetuksen oppilaille ja huoltajille

Kysely on avoinna 27.2.-15.3.2024 välisen ajan. Huoltajakyselyn linkki on lähetetty huoltajille Wilman kautta 27.2. Oppilaskyselyyn vastataan kouluissa.

Jokilaakson melusuojaustyöt etenevät: merikonttien asennus alkaa tällä viikolla

Keravan kivisillan alueelle, moottoritien varteen rakennetaan melusuojauksia. Yhtenäisen melusuojauksen rakentaminen mahdollistaa Kivisillan kaava-alueelle rakentuvien asuntojen käyttöönoton.