Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 17 tulosta

Katupäällysteiden kunnostustyöt käyntiin kesäkuussa

Kaupunki valitsi kunnostettavia kevytväyliä kuntalaisten tekemien ehdotusten perusteella.

Yksityisteiden avustuskäytännöt muuttuvat – yleisötilaisuudessa tietoa ja ohjeita osakkaille

Kaupunki irtisanoo nykyiset avustusmuotoiset yksityisteiden kunnossapitosopimukset tulevana syksynä ja myöntää jatkossa mahdollisen avustuksen rahallisena. Muutoksesta järjestetään virtuaalinen yleisötilaisuus 30.5. klo 17.00.

Kannistonkadun alikulun korjaustyöt jatkuvat

Keravan kaupungin katujen kunnossapidon kevättiedote 2023

Keravan kaupunki uudistaa yksityisteiden kunnossapidon avustuskäytäntöjä

Kaupunki irtisanoo nykyiset kunnossapitosopimukset ja määrittelee uudet avustusperiaatteet syksyllä 2023. Uudistuksen tarkoituksena on yhdenvertaisen ja lainmukaisen käytännön luominen.

Kuntalaiskysely: Ilmianna heikkokuntoinen kevyen liikenteen väylä!

Kaupunki pyytää Keravalla jalkaisin ja pyörällä liikkuvia ehdottamaan kevytväyliä uudelleen päällystettäviksi. Ehdotuksia voi lähettää verkkolomakkeella 23.4.2023 saakka.

Palopellonkujan kevyen liikenteen väylän rakentaminen alkaa huhtikuussa

Jaakkolan kaupunginosaan rakentuvan väylän rakennustyöt tehdään kahdessa vaiheessa.

Lentoradan tekninen suunnittelu – Kutsu infotilaisuuteen 28.3.2023

Suomi-rata Oy järjesti Keravalla 21.3.2023 yleisötilaisuuden Lentoradan tekniseen suunnitteluun liittyen. Tilaisuudessa esitettiin radan alustava linjaus sekä huoltoon ja rautatietunnelin rakentamiseen tarvittavien kuilujen ja ajotunnelien alustavia sijainteja Keravan alueella.

Koivulan työpaikka-alueen liittymän rakennustyöt alkavat viikolla 11

Alueella on töiden aikana voimassa alennettu nopeusrajoitus. Ohikulkijoita pyydetään noudattamaan erityistä varovaisuutta työmaata ohittaessa.

Keravalaiset valitsivat kirsikkapuut Pohjois-Ahjon risteyssillan koristeeksi

Sillan uuden visuaalisen ilmeen äänestyksessä oli mukana kymmenen kuntalaisten antamaa teemaehdotusta. Voittajateema kahmi reilun kolmanneksen annetuista äänistä.

Äänestä visuaalista teemaa Pohjois-Ahjon risteyssillalle!

Kaupunki keräsi helmikuussa ehdotuksia Pohjois-Ahjon risteyssillan uudeksi visuaaliseksi ilmeeksi. Kuntalaiset voivat nyt äänestää suosikkiaan kymmenen ehdotuksen joukosta.

”Meillä on motivoitunut ja ammattitaitoinen ryhmä kasassa!” – kaupungin kunnossapitotyöntekijät huolehtivat keravalaisista kaduista talvisin

Kuluneen talven lumisateet ovat näkyneet myös kaupungin kunnossapitoyksikössä, joka vastaa Keravan lumenaurauksesta. Yksikön työntekijät ovat saaneet kuntalaisilta runsaasti positiivista palautetta hyvin hoidetuista kaduista.