Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 28 tulosta

Lentorata-hanketta ja ympäristövaikutuksia käsittelevä yleisötilaisuus 30.11.2023

Keravan ja Tuusulan läpi kaavaillusta lentoradasta tehty ympäristövaikutusten arviointiselostus (YVA-selostus) on valmistunut ja asetettu nähtäville. Tervetuloa keskustelemaan aiheesta yleisötilaisuuteen Keudan Kerava-saliin 30.11.2023 klo 17.30–19.30.

Keinukalliossa tehdään avo-ojien parantamistöitä ja rakennetaan hulevesilinjaa

Keinukalliossa on aloitettu avo-ojien parantamistyöt ja hulevesilinjan rakentamisurakka. Työstä aiheutuu liikennejärjestelyiden muutoksia viereiselle kevyen liikenteen väylälle.

Pohjois-Kytömaan alueella käynnissä paalulaatan rakennustyöt

Pohjois-Kytömaan alueella on aloitettu viikolla 40 työt liittyen paalulaatan rakentamiseen. Paalutustyöstä aiheutuu lyhytaikaista meluhaittaa.

Tie suljettu Keravalla Porvoontien tasoristeyksen kohdalta 5.10. klo 18–6.10. klo 06.00 välisen ajan

Veteraanipuiston lähikatujen asfaltointityöt alkavat

Kaupunki aloittaa Saviontaipaleen asfaltointityöt tällä viikolla. Työt valmistuvat syyskuun alussa ja aiheuttavat alueella muutoksia liikennejärjestelyissä.

Matkakortin latauksesta peritään 1.8.2023 alkaen palvelumaksu

Palvelumaksu otetaan käyttöön Keravan asiointipisteessä 1.8.2023.

Kuluneiden katukivien uusiminen jatkuu Paasikivenkadulla

Kaupunki jatkaa kuluneiden katukivien uusimista viikolla 27. Työt valmistuvat heinäkuun loppuun mennessä ja aiheuttavat muutoksia alueen liikennejärjestelyissä.

Lahden moottoritiellä E75 tehdään asennus- ja maisemointitöitä

Kaupunki aloittaa vesijohdon ja sähkösuojaputkien asennustyöt Koivunoksan ja Huhtimontien välissä olevalla osuudella heinäkuun aikana. Asennustöiden jälkeen työmaa-alue maisemoidaan lokakuun loppuun mennessä.

Jaakkolan messualueen pihoille lisätään kasvillisuutta ja pysäköintipaikkoja sekä uudistetaan valaistusta

Kaupunki on aloittanut Jaakkolan vanhan Asuntomessualueen pihojen peruskorjaukset. Jussilan-, Jaakkolan-, Jäspilän- sekä Nissilänpihoja parannetaan kesän aikana lisäämällä pysäköintimahdollisuuksia sekä uusimalla leikkivälineitä, kasvillisuutta ja valaistusta.

Haukkavuorentien reunakivi- ja asfaltointityöt jatkuvat

Kaupunki jatkaa Kaskelassa Haukkavuorentiellä kesken jääneitä reunakivi- ja asfaltointitöitä. Reunakivien asennus alkaa tällä viikolla ja työt valmistuvat kesäkuun loppuun mennessä. Tämän jälkeen Haukkavuorentie asfaltoidaan heinäkuun aikana. Asfaltointityöt aiheuttavat muutoksia alueen liikennejärjestelyissä.

Lentoradan alustava linjaus siirrettiin Keravan aseman tuntumaan

Lentorata on uusi, 30 kilometrin pituinen ratayhteys Helsinki-Vantaan lentoasemalle. Sen tavoitteena on lisätä raideliikenteen kapasiteettia voimakkaasti kuormitetulla Pasila–Kerava-osuudella, lyhentää matka-aikoja lentoasemalle sekä parantaa junaliikenteen häiriönsietokykyä.

Katupäällysteiden kunnostustyöt käyntiin kesäkuussa

Kaupunki valitsi kunnostettavia kevytväyliä kuntalaisten tekemien ehdotusten perusteella.