Hae

Näytä ennakoivat hakutulokset kirjoittamalla vähintään kolme merkkiä. Voit selata kaikkia löydettyjä tuloksia sarkainnäppäimellä.

Hakusanalla " " löytyi 2816 tulosta

Keravan kaupunki laatii toimenpideohjelmaa hyvän hallinnon vahvistamiseksi

Tavoitteena on olla esimerkillinen kaupunki hallinnon kehittämisessä ja korruption torjunnassa. Kun hallinto toimii avoimesti ja päätöksenteko on läpinäkyvää ja laadukasta, korruptiolle ei ole silloin sijaa.

Keravan Keskuskoulun tulipalosta selvittiin onneksi pienin vahingoin

Keravan Keskuskoululla sattui lauantai-iltana tulipalo. Koulu oli tyhjillään käynnissä olevan peruskorjauksen takia eikä palossa aiheutunut henkilövahinkoja. Poliisi tutkii tulipalon syytä.

Lukuviikon paneelikeskustelu ja muu teemaohjelma korostaa lukutaidon merkitystä ja aktivoi opiskelijoita Keravan lukiossa

Lukukeskuksen valtakunnallista Lukuviikkkoa vietetään 22.– 28.4.2024 teemalla kohtaaminen. Keravan lukiossa vuosittainen tapahtuma huomioidaan järjestämällä erilaisia opiskelijoita aktivoivia ja lukutaidon merkitystä esiin tuovia tapahtumia pitkin viikkoa.

Osallistu Lukuviikon viettoon kirjastossa 22.–28.4.2024

Kerava osallistuu kansallisen Lukuviikon viettoon, joka kokoaa lukemisen ystävät yhteen 22.–28.4.2024. Lukuviikko levittäytyy ympäri Suomen kouluihin, kirjastoihin ja kaikkialle, missä lukutaito ja lukeminen puhuttavat.

Vaikutusten_arviointi

Keskeiset muutokset 2025

Keravan kaupungin rakennusjärjestys_2025_luonnos 18042024

Uuden E-kirjaston käyttöönotto viivästyy viikolla

Kuntien yhteisen E-kirjaston käyttöönotto viivästyy. Uuden tiedon mukaan palvelu avautuu maanantaina 29.4.

Nuorten kaipaama skeittipuisto saadaan vihdoin Keravalle

Keravan skeittipuiston suunnittelu on käynnistynyt. Skeittipuiston odotetaan valmistuvan vuonna 2025. Tänä vuonna Keravalle saadaan siirrettävät skeittielementit ja uusia välineitä Killan ulkokuntoilualueelle.