Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 13 tulosta

Keravan keskusta täyttyy torstaina haalariasuisista opiskelijoista

Eri alojen opiskelijoita kokoontuu tänään Keravan keskustaan viettämään aurinkoisessa säässä Sherwoodin Approa. Opiskelijatapahtumaan on tulossa lähes 1000 opiskelijaa eri korkeakouluista ympäri Suomen. Tilaisuus on loppuunmyyty.

Vinkkejä laitteiden käyttöiän pidentämiseen

Enter ry:n verkkovälitteisessä tietoiskussa annetaan vinkkejä tietoteknisten laitteiden käyttöiän pidentämiseen.

Keravan kaupungin ja HSL:n webinaarissa kerrotaan lähiliikenteen ajankohtaisista asioista

Webinaarin aiheita ovat muun muassa lähiliikenteen palvelut ja HSL-kortin käyttö. Tilaisuus järjestetään verkossa tiistai-iltana 7.2.2023.

Keravan nuorisopalveluiden talviloman toiminnot

Vähävaraisten jouluruokailu Keravalla

Keravan vähävaraisten jouluruokailu järjestetään Sompion koulussa jouluaattona 24.12. Jouluruokaa on tarjolla klo 13.00–14.30. Ovet avataan klo 12.30.

Koko perheen ohjelmallinen joulutapahtuma Keravalla viikonloppuna

Heikkilän kotiseutumuseon pihapiiri rakennuksineen muuntuu 17.-18. joulukuuta tunnelmalliseksi ja ohjelmantäyteiseksi joulumaailmaksi, jossa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle! Tapahtuma on avoinna lauantaina kello 10–18 ja sunnuntaina kello 10–16. Tapahtuman kaikki ohjelma on maksutonta.

Keravan joulu -tapahtuma Heikkilässä virittää joulun tunnelmaan

Heikkilän museoalue muuntuu viikonloppuna 17.-18. joulukuuta tunnelmalliseksi ja ohjelmantäyteiseksi joulumaailmaksi, jossa on nähtävää ja koettavaa koko perheelle! Tapahtuma on myös mainio tilaisuus hankkia paketteja pukinkonttiin ja herkkuja joulupöytään, sillä pihapiirin joulutorille saapuu yli 30 myyjää jouluisine

Keravan kaupungin itsenäisyyspäivän juhlaa vietetään Kerava-salissa

Keravan kaupungin kaikille avoin itsenäisyyspäivän juhla järjestetään Kerava-salissa 6.12. klo 13.00. Juhlan ohjelma sisältää musiikkiesityksiä, puheita ja palkintojen jakoa.

Koko perheen nykysirkusesitys Kadonnut kutsuu yhteiseen loistoon

Ideoi ja toteuta – tervetuloa yhteiskehittämisklinikalle!

Vanhustenviikko Keravalla 3.–9.10.

Osallistu Sirkusmarkkinoiden kävijäkyselyyn ja voita liput nykysirkusesitykseen

​Keravan kaupunki järjestää vuosittain kolme isoa kaupunkitapahtumaa: Keravan päivän kesäkuussa, Sirkusmarkkinat syyskuussa ja Keravan joulun joulukuussa. Kaupungin kulttuuripalvelut kehittää tapahtumia ja kerää siksi Sirkusmarkkinoiden osallistujapalautetta.