Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 39 tulosta

Kasvatuksen ja opetuksen toimialan kesätiedote

Tietoa kesäajan aukioloajoista ja päivystyksistä kasvatuksen ja opetuksen toimialalla.

Yhteistyöllä iloa lapsille - Sorsakorven päiväkodin pihaan saapui lahjoituksena saatu leikkimökki

Terassilla ja huonekaluilla varustettu leikkimökki on Keudan rakennusalan opiskelijoiden toteuttama. Lahjoituksesta vastaa kuljetusyhtiö Sortera.

Kasvokkain-tiedote 2/2024

Ajankohtaista asiaa Keravan kasvatuksen ja opetuksen toimialalta.

Kerava monipuolistaa koulujen taukoliikuntatoimintaa

Keravan kasvatus- ja opetustoimi on irtisanonut Keppi & Porkkana -hyvinvointipaketin palvelusopimuksen päättymään kevätlukukauden loppuun 1.6.2024.

Kesälukuhaaste lapsille ja perheille: paras nuotiojuttu!

Lukugaattori haastaa kaikki lapset ja perheet lukemaan kesällä! Keravan kirjaston Lukugaattori lähtee tänä vuonna kesäleirille, ja hän haluaisi kertoa parhaita juttuja leirinuotiolla. Auta Lukugaattoria keksimään hyviä tarinoita! Lue kirjoja, keksi tarina ja tuo se kirjastoon!

Varhaiskasvatuksen asiakasmaksut 1.8. alkaen

Varhaiskasvatuksessa perittävät asiakasmaksut on tarkistettu opetustoimen hintaindeksillä ja maksun määräämisessä käytettävät tulorajat yleisellä ansiotasoindeksillä. Muita muutoksia ei varhaiskasvatusmaksuihin eikä niiden määräämisperusteisiin ole tehty.

Keravan kaupunki arvioi uudelleen keppijumppasopimuksen

Keravan kasvatus- ja opetustoimen johto arvioi uudelleen keppijumppaan liittyvän palveluntuottamissopimuksen ja taukoliikuntavaihtoehdot kasvatus- ja opetuslautakunnan kehotuksesta.

​Keravalla käyttöön vaateraha varhaiskasvatuksen henkilöstölle

Keravan kaupungin varhaiskasvatuksessa otetaan käyttöön vaateraha ryhmissä työskenteleville ja säännöllisesti lasten kanssa ulkoileville työntekijöille. Vaaterahan määrä on 150 € vuodessa.

Haku leikkikoulutoimintaan syksyksi 2024 auki

Haku syksyllä 2024 alkaviin avoimen varhaiskasvatustoiminnan leikkikouluihin on auki 1.–30.4.2024. Leikkikouluun haetaan sähköisellä hakemuksella varhaiskasvatuksen verkkopalvelu Hakuhelmessä.

Kunnalliseen varhaiskasvatukseen haku

Varhaiskasvatuksen tavoitteena on tukea lapsen kasvua, kehitystä, oppimista ja kokonaisvaltaista hyvinvointia. Jokaisella lapsella on oikeus saada varhaiskasvatusta osa- tai kokoaikaisesti huoltajien tarpeen mukaisesti.

Kasvokkain-tiedote 1/2024

Ajankohtaista asiaa Keravan kasvatuksen ja opetuksen toimialalta.

Varhaiskasvatuksen ja esiopetuksen asiakaskysely 2024

Laadukas varhaiskasvatus ja esiopetus ovat olennaisia jokaisen lapsen kehitykselle. Asiakaskyselyn avulla pyrimme saamaan syvempää ymmärrystä huoltajien näkemyksistä ja kokemuksista Keravan varhaiskasvatuksesta ja esiopetuksesta.