Asukaskyselyt ja -illat

Asukaskyselyt

Keravan kaupunki järjestää säännöllisesti asukaskyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kyselyt voivat liittyä esimerkiksi asuinalueiden, viheralueiden ja puistojen sekä kaupungin palveluiden suunnitteluun.

Avoinna olevat asukaskyselyt löytyvät tältä sivulta.

Yhdyskuntatekniset palvelut -kysely 2023

Vastaa kyselyyn ja kerro mielipiteesi muun muassa katujen ja leikkipuistojen kunnosta ja siisteydestä, lumenaurauksesta, katuvalaistuksesta ja vesihuollosta. Kyselyyn voi vastata 9.6.2023 saakka.

Kysely Pihkaniitynkadun asemakaavamuutoksen virkistysreiteistä

Pihkaniityn asemakaavaluonnos on nähtävillä 25.5.–30.6.2023. Nähtävilläolon aikana kaupunki kerää kuntalaisten näkemyksiä alueen virkistysreiteistä verkkokyselyllä, joka on auki kesäkuun loppuun saakka.

Asukasillat

Asukasillat ovat keravalaisten omia iltoja, joissa voi vaikuttaa oman kotikaupungin tulevaisuuteen. Asukasiltojen lisäksi erilaisten suunnitteluhankkeiden yhteydessä järjestetään asukastyöpajoja, joilla haetaan asukkaiden ja palveluiden käyttäjien näkemyksiä suunnittelun tueksi.

Asukasiltojen teemat ja ajankohdat päivitetään tälle sivulle.

Asukasilta Pihkaniitynkadun asemakaavamuutoksesta 6.6.

Kaupunki järjestää asukasillan Pihkaniityn asemakaavamuutoksesta Kalevan koulun liikuntasalissa tiistaina 6.6.2023 klo 16.45–18. Illassa asukkaat pääsevät tutustumaan asemakaavaluonnokseen ja keskustelemaan suunnitelmista kaupungin kaavasuunnittelijan kanssa.

Tilaisuudessa kuullaan asemakaavaluonnoksen lyhyt esittely, jota voi seurata paikan päällä tai Teamsin välityksellä klo 17.00 alkaen. Esittelyn lopuksi on varattu aikaa kuulijoiden kysymyksille ja kommenteille. Asemakaavaesittelyn jälkeen paikalle tulleilla osallistujilla on mahdollisuus tutustua luonnokseen ja esittää siihen liittyviä kommentteja paikan päällä klo 18 saakka.

Lue lisää asukasillasta kaupungin verkkosivuilla.