Asukaskyselyt ja -illat

Asukaskyselyt

Keravan kaupunki järjestää säännöllisesti asukaskyselyitä ajankohtaisista aiheista. Kyselyt voivat liittyä esimerkiksi asuinalueiden, viheralueiden ja puistojen sekä kaupungin palveluiden suunnitteluun.

Avoinna olevat asukaskyselyt löytyvät tältä sivulta.

Kommentoi Keravan hyvinvointisuunnitelmaa 31.1.2023 mennessä

Keravan kaupungin uuden hyvinvointikertomuksen ja hyvinvointisuunnitelman luonnos on parhaillaan lausunto- ja kommenttikierroksella.

Hyvinvointikertomuksen ja -suunnitelman avulla suunnitellaan, seurataan ja arvioidaan keravalaisten hyvinvoinnin ja terveyden edistämisen työtä. Työssä on tärkeää kuulla myös kaupunkilaisia.

Osallistu hyvinvointisuunnitelman laatimiseen

Kaikilla kaupunkilaisilla on nyt mahdollisuus kommentoida hyvinvointisuunnitelman tavoitteita ja toimenpiteitä. Kaikista saaduista kommenteista tehdään kooste, joka huomioidaan hyvinvointisuunnitelman valmistelussa.

Avaa suunnitelman luonnos (pdf).

Anna kommenttisi Webropolissa.

Suunnitelma on luettavissa Keravan kaupungin asiointipisteellä (Kultasepänkatu 7) ja kaupunginkirjastolla (Paasikivenkatu 12). Voit myös vastata kyselyyn kirjallisesti asiointipisteellä tai kirjastossa.

Vastaa viimeistään 31.1.2023.

Kiitos vastauksista!

Asukasillat

Asukasillat ovat keravalaisten omia iltoja, joissa voi vaikuttaa oman kotikaupungin tulevaisuuteen. Asukasiltojen lisäksi erilaisten suunnitteluhankkeiden yhteydessä järjestetään asukastyöpajoja, joilla haetaan asukkaiden ja palveluiden käyttäjien näkemyksiä suunnittelun tueksi.

Asukasiltojen teemat ja ajankohdat päivitetään tälle sivulle.

Kaskelan kaupunkisuunnitteluilta 26.1.2023

Kaupunki järjesti Kaskelan kaupunkisuunnitteluillan torstaina 26.1. klo 17–19 Sompion koulun Tiilisalissa. Tilaisuudessa esiteltiin Skogsterin asemakaavaluonnoksen materiaaleja, omakotitalorakentamisen mahdollisuuksia, Keravanjokivarren kehittämistä, viher- ja virkistys- ja suojelualueisiin liittyviä teemoja sekä ideoitiin Kaskelan tulevaa identiteettiä. Paikalla oli myös Uudenmaan ELY-keskuksen edustaja vastaamassa kysymyksiin luonnonsuojelualueiden perustamisesta. Illan aikana kuultiin myös Skogsterin asemakaavaluonnoksen esittely, jota pystyi seuraamaan joko livenä tai Teamsin kautta. Esittelyn Teams-tallenne on katsottavissa 10.2.2023 saakka. Katso tallenne alta:

Hyppää upotetun sisällön yli: Teams-tallenne Skogsterin asemakaavaluonnoksen esittelystä.