Kivisillan tontit (URF 2024)

Kysy lisää kodeista ja tonteista sekä tontin ostajan eduista: kivisilta@kerava.fi tai 040 318 2963.

Tonttia haettaessa aineistot tulee sovittaa katusuunnitelmaan. Katuliittymän paikka on sitova.

Mikäli haluat saada tarkempia tietoja kunnallistekniikasta DWG-muodossa, saat tilattua neosoitteesta infransuunnittelu@kerava.fi

Haemme rakentajaperheitä Kivisillan alueelle!

Talotehtaat ovat tehneet tontinvarauksia Kivisillan asuinalueelle. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä helposti ja nopeasti rakentamaan uutta kotia tontinvarauksen tehneen talotehtaan kumppanina. Saat käyttöösi valmiit upeat suunnitelmat ja halutessasi pääset vaikuttamaan asuintilojen ratkaisuihin.

Alueelle rakennetaan myös pari- ja rivitaloasuntoja, joista osa on ennakkomarkkinoinnissa jo nyt.

Voit myös hakea vapaana olevaa tonttia ja tulla mukaan rakentamaan hienoa asumisen tapahtumaa kesälle 2024.

Kivisillan alueelle nousee kokonaan uusi asuinalue, josta on kauniit näkymät sekä Keravan kartanon pihamiljööseen että Keravanjoen alaville peltomaille. Kaikki Keravan palvelut ja juna-asema ovat helposti saavutettavissa runsaan kilometrin päässä.

Tutustu koteihin

 • Taite on Spolia Design Oy:n ja NRT-Arkkitehtien suunnittelema pientalokohde, jossa toteutuvat materiaalien kiertotalous ja ekologinen asuminen. Korkealaatuinen arkkitehtuuri ja viimeistelty käsityöjälki luovat kohteeseen aistikkaan ja uniikin tunnelman. Uudelleenkäytettyjen rakennusosien käyttö on merkittävä valinta puhtaamman tulevaisuuden puolesta.

  Taite on nyt ennakkomarkkinoinnissa. Tutustu kohteeseen oikotiellä: Oikotie.fi

   

  Spolia Designin Taite on ekologisen asumisen ja materiaalien kiertotalouden edelläkävijäkohde.
 • eKodin valoisassa ja tyylikkäässä puutalossa on kolme huonetta, keittiö ja sauna. Korkeat ikkunat ja selkeä huonejärjestely antavat tiloihin valoa ja avaruutta. Modernista keittiöstä on ja olohuoneesta on kulku suoraan terassille. Vaatehuone ja talon päädyssä sijaitseva autokatos tuovat helppoutta arkeen ja mukavuutta asumiseen.

  Tutustu ennakkomarkkinoinnissa olevaan kohteeseen etuovella: Etuovi.com

  eKoti rakentaa terveitä, ekologisia ja kauniita koteja jotka kestävät sukupolvelta toiselle. Lue lisää eKodin sivuilla terveen sisäilman, ympäristöystävällisten materiaalien sekä kestävien ratkaisujen kodeista: ekc.fi

 • Asunto Oy Keravan Kartanon Torppa koostuu kahdesta paritaloasunnosta, seitsemästä rivitaloasunnosta ja ja kahdestatoista luhtitalosta. Asunnot ovat kooltaan 28–86 m².

  Kaikissa asunnoissa on lattialämmitys sekä terassi. Pintamateriaalit ovat laadukkaita ja aikaa kestäviä. Useissa yhtiön asunnoissa on myös oma sauna ja lämmin varasto. Tilavien varastojen lisäksi jokaisella asunnolla on omat lämpimät pyöräilypaikat ja pyöränhuoltopiste.

  Keravan Kartanon moderneissa asunnoissa yhdistyvät ekologisuus ja energiatehokkuus. Nämä kaupunkikodit lämmitetään ekologisella maalämmöllä ja asunnot ovat parhaassa A-energialuokassa. Puukotien asunnot rakennetaan säältä suojassa Järvenpään omalla tehtaalla ja rakennustapamme on matalaa hiilijalanjäljeltään.

  Tutustu asuntoihin Puukodin sivuilla: Puukoti.fi

 • Kiinteistö Oy Nikkarinkruunu tarjoaa nykyisille ja tuleville keravalaisille viihtyisiä ja turvallisia koteja kohtuuhintaan. Vuokra-asunnot sijaitsevat vehreässä kaupunkiympäristössä loistavien liikenneyhteyksien varrella.

  Kivisiltaan rakentuu 25 ARA-korkotuettua vuokra-asuntoa. Asunnot valmistuvat  12/2024. Osaan asunnoista voi tutustua URF:ssa ensi kesänä.

  Lue lisää Nikkarinkruunusta: Nikkarinkruunu.fi

   

  Nikkarinkruunun talokohde nousee Kivisillan pohjoisosaan, lähelle Finlandia-aukiota.

Havainnekuva Kivisillan alueen katutilasta.

Kivisiltaan rakentuu uuden ajan asumisen kyläyhteisö.