Tori

Keravan tori sijaitsee Kauppakaaren torialueella.

Tori on avoinna ma-pe klo 7-18, la klo 8-18 ja su klo 11-18.

 • Lyhytaikaisen myyntitoiminnan järjestäminen torialueella sekä muilla yleisillä alueilla on lähtökohtaisesti sallittua, mutta ilmoitus on aina tehtävä etukäteen torivalvojalle Lupapiste.fi-verkkosivujen kautta tai sähköpostilla tori@kerava.fi. Voimassa olevat maksut löytyvät infrapalveluiden hinnastosta.

  Myyntiä varten on kuitenkin otettava huomioon toripaikan vuokranneet kausi- ja vuosipaikkaiset myyjät.

  Kaupungin lisäksi muut viranomaiset voivat vaatia lupaa tai ilmoitusta torilla järjestettävästä tapahtumasta tai myynnistä.

  Tutustu tilanteisiin, joissa vaaditaan lupa tai ilmoitus viranomaisille.

  Täyttöohjeisiin Lupapisteen kautta tehtävien ilmoitusten tekemiseen.

 • Torilta on mahdollista vuokrata toripaikka pitkäaikaista ja ammattimaista myyntiä varten. Pitkäaikaista myyntipaikkaa varten tarvitset torivalvojan myöntämän luvan. Torivalvoja päättää myyntialueet ja -paikat sekä huolehtii paikkojen vuokraamisesta ja maksujen perimisestä.

  Myyntipaikat vuokrataan joko kesäkausi- tai vuosimaksulla. Vuokrat maksetaan ennen myynnin aloittamista ja perittävistä maksuista päättää tekninen lautakunta. Voimassa olevat maksut löytyvät infrapalveluiden hinnastosta. Katso infrapalveluiden hinnasto verkkosivuillamme: Katujen ja liikenteen luvat.

 • Kaupunki luovuttaa käyttöön tilapäisiä myyntipaikkoja Puuvalonaukiolta, Prisman läheisyydestä. Aukio on alun perin tarkoitettu paljon tilaa vieville tapahtumille, joten periaatteena on, että kyseiset tapahtumat ovat etusijalla. Tapahtuman aikana ei alueella voi olla muuta myyntiä.

  Käytössä olevat paikat on Puuvalonaukion telttapaikat ja merkitty karttaan kirjaimilla A-F eli tilapäisiä myyntipaikkoja on 6 kpl. Yhden myyntipaikan koko on 4x4m=16m².

  Lupa haetaan sähköisesti Lupapiste.fi -palvelussa tai sähköpostilla tori@kerava.fi. Voimassa olevat maksut löytyvät infrapalveluiden hinnastosta.

Valkosipulifestivaalien, Sirkusmarkkinoiden ja Suurmarkkinoiden aikana toripaikat pitää varata erikseen tapahtumajärjestäjien kautta. Näiden tapahtumien aikana avoin torimyynti ei ole mahdollista ilman tapahtumajärjestäjien myöntämää paikkaa.

Ota yhteyttä