Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 39 tulosta

Kerava palkitsi ansioituneita kaupunkilaisia

Keravan kaupungin itsenäisyyspäivän juhlassa jaettiin keskiviikkona 6.12. useita palkintoja eri aloilla ansioituneille keravalaisille henkilöille ja tahoille.

Kerava täyttää 100 vuotta 2024 – syntymäpäiviä vietetään monin tapahtumin ja teoin

Kerava juhlii ylpeänä ja iloisena 100-vuotista taivaltaan 2024. Juhlavuoden päätapahtumat sekä yhteistyökumppanit julkistettiin kaikille avoimessa tilaisuudessa 28.11. Kerava-salissa.

Our City -projekti tuo vehreitä ulkokalusteita kaupunkiin ja turvallisia oleskelutiloja nuorille

Keravalla toteutetaan kaupunkitilakokeilu, jonka suunnittelussa nuoret ovat olleet mukana. Our City -projektissa testataan modulaarisia ulkokalusteita talvikauden viihtyisyyden lisäämiseksi ja kaupunkitilan kehittämiseksi. Tervetuloa avajaisiin kirjaston edustalle 30.11.2023 klo 16–18!

Sinustako Kerava 100 -lähettiläs?

Vuonna 2024 vietetään Keravan kaupungin 100-vuotisjuhlaa. Etsimme nyt vapaaehtoisia Kerava 100 -lähettiläitä viestimään juhlavuoden tapahtumista ja tunnelmista omissa kanavissaan ja verkostoissaan.

Lentorata-hanketta ja ympäristövaikutuksia käsittelevä yleisötilaisuus 30.11.2023

Keravan ja Tuusulan läpi kaavaillusta lentoradasta tehty ympäristövaikutusten arviointiselostus (YVA-selostus) on valmistunut ja asetettu nähtäville. Tervetuloa keskustelemaan aiheesta yleisötilaisuuteen Keudan Kerava-saliin 30.11.2023 klo 17.30–19.30.

Osallistu ja vastaa kyselyyn: ehdota Aurinkomäelle uutta leikkivälinettä

Rakennamme yhdessä elinvoimaista, vehreää ja toimivaa keskustaa. Nyt pääset kertomaan, millaisen leikkivälineen sinä haluaisit Aurinkomäkeen. Vastaa kyselyyn 24.11.2023 mennessä.

Osallistu ja vaikuta: vastaa kyselyyn Keravan nuorisotyöstä 3.12.2023 mennessä

Sydämessä Kerava – juhlavuoden julkistamistilaisuus tiistaina 28.11.

Keravalaisilla on vuonna 2024 aihetta juhlaan, kun kaupungin 100-vuotisjuhlia vietetään koko vuoden ajan. Järjestämme juhlavuoden julkistamistilaisuuden Keudan Kerava-salissa tiistaina 28.11. klo 17:30 alkaen. Tule mukaan tekemään juhlavuotta!

Avustusklinikka hyvinvoinnin ja terveyden avustuksiin liittyen 15.11.2023

Vantaan ja Keravan hyvinvointialueen vuoden 2024 avustushaku sosiaali- ja terveydenhuoltoa tukevaan toimintaan on nyt avoinna.

Keravan vanhusneuvosto on valinnut vuoden vapaaehtoiseksi Kimmo Uhrmanin

Keravan vanhusneuvosto on jo usean vuoden ajan nimennyt vuoden vapaaehtoisen tai vuoden vapaaehtoisryhmän. Vuoden voittaja julkistetaan valtakunnallisen vanhustenpäivän juhlassa lokakuussa.

Osallistu ja vaikuta: vastaa hulevesikyselyyn 16.11.2023 mennessä

Hulevesikyselyllä kerätään tietoa siitä, miten imeytymättömän pintaveden, eli huleveden, hallintaa voidaan kehittää. Jos olet havainnut tulvimista tai lätäköitä sateen jälkeen joko kaupungissa tai asuinalueellasi, kerro siitä meille.

Yhdyskuntatekniset palvelut 2023 -kyselytutkimuksen tulokset ovat valmiit

Keravalaisten tyytyväisyys vesihuollon toimintaan on säilynyt korkealla. Kaupunkilaiset ovat aiempaa tyytyväisempiä liikennealueiden ylläpitoon ja talvihoitoon, selviää FCG:n tekemästä tutkimuksesta.