Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 126 tulosta

Ilmoita lapsesi mukaan kesän 2024 päivä- tai yöleireille

Ilmoita lapsesi mukaan hauskalle päiväleirille tai unohtumattomalle yöleirille Tuusulaan Rusutjärven rannalle. Leirejä järjestetään 7-12-vuotiaille lapsille.

Hae kulttuurin kohdeavustusta 15.5.2024 mennessä

Kerava osallistuu Lukuviikon viettoon huhtikuussa

Kerava osallistuu kansallisen Lukuviikon viettoon, joka kokoaa lukemisen ystävät yhteen 22.–28.4.2024. Lukuviikko levittäytyy ympäri Suomen kouluihin, kirjastoihin ja kaikkialle, missä lukutaito ja lukeminen puhuttavat.

Lasten tunnelmalliset yöleirit Tuusulassa Rusutjärven rannalla – ilmoittaudu mukaan!

Kesärinteen Leirikesä on kaikille noin 7–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu yöleiri Tuusulassa Kesärinteen leirikeskuksessa.

Tähtiä Keravalta -ilta 17.4. kirjastolla: Ne mahtavat Heiskaset

Kari, Seppo, Juha ja Ilkka. Siinä on veljessarja keravalaisia Heiskasia, joista kahdesta tuli Suomen tunnetuimpia näyttelijöitä ja muista muilla tavoin mainioita kansalaisia. Mitä Heiskasen sisaruksille Kerava merkitsi ja merkitsee?

Juhlavuoden tapahtumat huhtikuussa

Yhtenä rintamana, Kerava sykkii täyttä elämää. Sen näyttää myös juhlavuoden täysi ohjelma. Heittäydy Kerava 100 -juhlavuoden pyörteisiin ja löydä itsellesi mieluisat tapahtumat huhtikuuhun.

Kirjasto myy poistokirjoja

Keravan kirjaston aulassa myydään kokoelmasta poistettuja kirjoja 25.3 - 6.4.

Keravan kaupunki järjestää koululaisille kesäleirejä

Ilmoita lapsesi mukaan hauskalle päiväleirille! Kesän 2024 valikoimasta löytyy liikunnallisia päiväleirejä, Pokemon Go -päiväleiri sekä Mikä-Mikä-Maa-päiväleiri.

18.5. Sydämessä sykkii Kerava - ilmoittaudu mukaan juhlavuoden yhteisölliseen kaupunkitapahtumaan

Kutsumme taiteilijat, yhdistykset, seurat, yhteisöt, yritykset ja muut toimijat mukaan juhlavuoden kaupunkitapahtumaan Sydämessä sykkii Kerava lauantaina 18.5. Kaupungin ydinkeskustaan sijoittuvassa koko päivän tapahtumassa juhlistetaan satavuotiasta Keravaa yhteisöllisesti ja monimuotoisesti!

Tähtiä Keravalta -ilta 20.3. kirjastolla: Taivaallinen trio Pohjolan-Pirhoset

Millaista oli 50-luvun lopun ja 60-luvun Keravalla? Muistojensa Keravasta tulevat kertomaan ja keskustelemaan Pohjolan-Pirhosen pappissisarukset Antti, Ulla ja Jukka.

Tule mukaan roolipelikerhoon

Keravan kirjastossa on käynnistynyt roolipelikerho, joka on kaikille avoin ja maksuton eikä siihen tarvitse etukäteen ilmoittautua.

Kerava osallistuu Rasismin vastaiseen viikkoon teemalla Kaikkien Kerava

Kerava on kaikkien! Kansalaisuuden, ihonvärin, etnisen taustan, uskonnon tai muiden tekijöiden ei tulisi koskaan vaikuttaa siihen, miten ihminen kohdataan ja millaisia mahdollisuuksia hän saa yhteiskunnassa.