Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 22 tulosta

Osallistu ja vaikuta: vastaa hulevesikyselyyn 16.11.2023 mennessä

Hulevesikyselyllä kerätään tietoa siitä, miten imeytymättömän pintaveden, eli huleveden, hallintaa voidaan kehittää. Jos olet havainnut tulvimista tai lätäköitä sateen jälkeen joko kaupungissa tai asuinalueellasi, kerro siitä meille.

Kaavapäivystys

Tervetuloa keskustelemaan kaavoittajan kanssa nähtävillä olevista kaavahankkeista Keravan asiointipisteelle Sampolan palvelukeskukseen (os. Kultasepänkatu 7, 1. kerros) 1.11.2023 klo 16–18.

Kerava kasvaa kestävästi

Kerava jatkaa kasvamistaan, vaikka asuntoja valmistuu vuonna 2023 huomattavasti edellisvuotta vähemmän. Kaupunki vaikuttaa Keravan kasvuun aktiivisella maa- ja asuntopolitiikalla.

Pihkaniityn asemakaavaluonnosta esiteltiin asukasillassa 6.6.

Asemakaavaluonnoksen esittelyn tallenne on katsottavissa torstaihin 22.6.2023 saakka. Verkkokysely alueen virkistysreiteistä on avoinna 30.6. saakka.

Keravan kaupunki järjestää asukasillan Pihkaniitynkadun asemakaavamuutoksesta

Asemakaavaluonnos on nähtävillä 25.5.–30.6.2023. Kaupunki kerää kuntalaisten näkemyksiä myös virkistysreittejä koskevalla kyselyllä.

Tutustu Keravan palveluverkkosuunnitelmaan!

Palveluverkkosuunnitelma esittelee kaupungin keskeisimmät palvelut sekä niihin liittyvät kehittämistoimet ja investoinnit. Suunnitelma on nähtävillä 31.3.–28.4.2023.

Lentoradan teknistä suunnitelmaa esitellään yleisötilaisuudessa Keravalla 21.3.

Lentorata on Pasilasta Helsinki-Vantaan lentoaseman kautta Keravan pohjoispuolelle Kytömaalle kulkeva, suunnitteilla oleva uusi 30 kilometrin pituinen ratayhteys, josta 28 kilometriä kulkee tunnelissa. Lentoradan teknistä suunnitelmaa esitellään yleisötilaisuudessa Keravalla 21.3.

Keskustele nähtävillä olevista kaavahankkeista kaupungin kaavoittajan kanssa!

Keravan kaupunki järjestää kaavapäivystyksen Keravan asiointipisteellä 30.3. Asukkaat ovat tervetulleita keskustelemaan Laurintien ja Kannistonkadun kaavaehdotuksista kaupungin kaavoittajan kanssa.

Asukkaat ideoivat Kaskelan, Skogsterin ja Keravanjoen tulevaisuutta Kaskelan kaupunkisuunnitteluillassa

Keravan kaupungin 26.1. järjestämään tilaisuuteen saapui runsaasti Kaskelan ja Keravanjoen alueen suunnittelusta kiinnostuneita asukkaita.

Kaskelan kaupunkisuunnitteluilta tarjoaa mahdollisuuden vaikuttaa Kaskelan, Skogsterin ja Keravanjoen alueiden suunnitteluun

Keravan kaupunki järjestää Kaskelan ja Keravanjoen kaupunkisuunnitteluillan Sompion koululla 26.1. klo 17–19. Asukkailta toivotaan tilaisuudessa ajatuksia alueiden tulevaisuudesta.