Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 78 tulosta

Tervetuloa Dance@Kerava -tapahtumaviikolle

Anna tanssin liikuttaa! Kerava kutsuu kaikki tanssin ystävät ja uteliaat näkemään, kokemaan ja kokeilemaan tanssia tanssin viikolla 13.–18.5.2024.

Ilmoita lapsesi mukaan kesän 2024 päivä- tai yöleireille

Ilmoita lapsesi mukaan hauskalle päiväleirille tai unohtumattomalle yöleirille Tuusulaan Rusutjärven rannalle. Leirejä järjestetään 7-12-vuotiaille lapsille.

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy kilpailuttaa uudelleen hallien rakennusurakan

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy:lle rakentamiseen aiemmin myönnetty miljoonan euron valtionavustus on saatu siirrettyä tälle vuodelle sillä edellytyksellä, että rakentaminen alkaa 30.9.2024 mennessä.

Keravan kaupunki järjestää koululaisille kesäleirejä

Ilmoita lapsesi mukaan hauskalle päiväleirille! Kesän 2024 valikoimasta löytyy liikunnallisia päiväleirejä, Pokemon Go -päiväleiri sekä Mikä-Mikä-Maa-päiväleiri.

Ikiliikkuja-viikolla on luvassa monipuolisia liikuntamahdollisuuksia ikäihmisille

Kerava on mukana Ikäinstituutin organisoimassa valtakunnallisessa Ikiliikkuja-viikossa 11.–17.3. Teemaviikko tarjoaa runsaasti liikkumismahdollisuuksia senioreille sekä tietoa ja vinkkejä voima- ja tasapainoharjoitteluun ikääntyessä.

Keravan kaupunki selvitti kaupunkilaisten mielipiteitä uimahallin höyrysaunojen tarpeellisuudesta

Keravan uimahallissa on käytössä yksi höyrysauna naisten puolella ja yksi miesten puolella. Kaupunki selvitti mielipiteitä höyrysaunojen tarpeellisuudesta. Selvityksen perusteella höyrysaunat säilytetään molemmilla puolilla ennallaan.

Keravalla riittää tekemistä lapsille ja nuorille talvilomaviikolla

Talvilomaviikolla 19.-25.2.2024 Keravalla järjestetään runsaasti lapsiperheille suunnattuja tapahtumia. Osa ohjelmasta on maksutonta ja maksullisetkin elämykset ovat edullisia. Osaan ohjelmasta ilmoittaudutaan ennakkoon.

Koululaisten kesätoiminnan järjestäjä – hae maksuttomia tiloja 11.2. mennessä

Keravan kaupunki tarjoaa koululaisille suunnatun kesätoiminnan järjestämiseen maksutta koulujen ja Untolan toimintakeskuksen tiloja. Yhdistykset, seurat ja järjestöt voivat hakea tiloja käyttöönsä.

Kerava oli ehdolla Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa

Kerava oli hyvin esillä valtakunnallisessa Urheilugaalassa 11.1.2024. Kerava pääsi kärkikolmikkoon kisassa Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi yhdessä Kalajoen ja Porin kanssa. Urheilugaalan raati valitsi voittajaksi Porin.

Keravan Urheilijat tiedottaa: Keinukalliossa parkkialueet ja stadionalueen ladut kilpailukäytössä SU 7.1. klo 8–15

Keinukallion urheilupuistossa järjestetään sunnuntaina kansalliset hiihtokilpailut, mikä aiheuttaa muutoksia latujen käyttöön ja pysäköintiin.

Tervetuloa mukaan avustusklinikalle 10.1.2024

Keravan kaupunki jakaa vuosittain useita avustuksia kaupungissa toimiville rekisteröidyille yhdistyksille, järjestöille ja muille toimijoille.

Keravan kaupungin palveluiden aukiolot joulun aikaan

Kokosimme Keravan kaupungin palveluiden jouluaukiolot samaan uutiseen.