Nikuviken

Päärakennus Nikuviken_2015.JPG 

 

Nikuviken on keravalaisten oma merenrantapaikka kauniissa Porvoon saaristossa. Tiloissa voi järjestää yksityistilaisuuksia päärakennuksessa tai Stensin mökissä. Myös saunamökki ja saunatupa ovat vuokrattavissa. 

Keravan kaupunki vuokrasi Nikuviken tilat lokakuun 2017 loppuun saakka partiolippukunta Eräkamut ry:lle, joka vuokrasi tiloja ja järjesti muutamia retkiä. Toivotuilla vuokratuotoilla työllistetään keravalaisia nuoria ja tuetaan keravalaista partiotoimintaa. Nikuvikenissä ei ole toimijaa, joka vuokraisi veneitä.

Vuokraustoiminta päättyy tältä erää lokakuun 2017 loppuun.


Eräkamujen ohjeet vuokraukseen

Nikuvikenin tilat kartano, mökki ja rantasauna on kesän 2017 vapaasti vuokrattavana kokoustila.fi -järjestelmän kautta, josta näet myös hinnat.

Kartano eli päärakennus

Nikuvikenin kartanossa on alakerrassa juhlatilaksi sopiva iso ruokasali, jossa Istumapaikkoja on noin 60. Kartanon alakerrassa on kaksi vessaa sekä keittiö, jossa suurtalousuuni. Astioita ei isolle porukalle ole, mutta auttavaa keittiötavaraa on.

Yläkerrasta löytyy neljä makuuhuonetta, joissa kaksi vuodetta kussakin. Kaksi vessaa. Lasiveranta merimaisemin. Myös pukuhuone, sauna ja suihku.

Varaukset tästä

Rantasauna

Rantasauna soveltuu hyvin saunaillan viettoon. Puukiuas ja sähkökiuas. Ylälauteelle mahtuu neljä saunojaa. Saunatilassa yksi suihku. Keittiönurkkaus. Terassi. Vesivessat sijaistevat ulkorakennuksessa. Ei astioita.
Varaukset tästä

Stensin mökki

Rantamökissä on keittiö, suihku, vessa ja kolme huonetta sekä makuualkovi. Kiva lomailumökki. Kaksi sänkyä ja lisäpatjoja. Kannattaa varustautua omin tarvikkein.
Varaukset tästä

 

Lisätiedot:

Eräkamut ry: kerava.nikuviken@gmail.com ja 
Facebook-sivulta: Keravan Nikuvikenin kesä 2017 

Tulossa

Nikuvikenin tulevaa toimitaa suunnitellaan parhaillaan. Lisätietoja Tiina Hartmanilta tiina.hartman@kerava.fi

 

Nikuvikenin osoite

Nikubyntie 138,  06880 Kärrby

Avaa karttalinkki tästä.

 

Päivitetty 10.10.2017 klo 15:32