Elokuvat

​​​​​

DVD- ja Blu-ray -elokuvat

Kirjastosta voit lainata DVD ja blu-ray elokuvia ja televisiosarjoja. Kuvaohjelmien ikärajat ovat sitovia, eikä elokuvia luovuteta asiakkaalle, joka on liian nuori. Tutustu elokuvien ja televisio-ohjelmien ikärajoihin täältä.

Kaikkien elokuvien laina-aika on 1 viikko.​ DVD:t ja Blu-rayt voi uusia 5 kertaa. Asiakkaan kortilla voi olla lainassa samaan aikaan maksimissaan 10 DVD-levyä ja 10 Blu-ray levyä. 

Pikalainatarralla merkittyä aineistoa ei voi varata. Tarralla merkityt levyt voi uusia kerran joko asioimalla kirjastossa tai soittamalla kirjaston palvelukeskukseen p. 040 318 2157.

Suoratoistopalvelu Viddla

Viddlan kautta voit omalla laitteellasi katsoa sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia. Löydät palvelun osoitteesta Viddla.fi.

Viddla toimii PC-, Mac- ja Android-laitteilla ja kaikilla yleisimmillä selaimilla. Tarjontaa on sekä aikuisille että lapsille. Palveluun kirjaudutaan Kirkes-kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Kokoelmia voi selata ilman kirjautumista. 

Kukin asiakas voi katsoa neljä elokuvaa kuukaudessa. Samalla elokuvalla voi olla samaan aikaan rajoittamaton määrä katsojia. Elokuva poistuu lainoista automaattisesti 48 tuntia lainaamisen jälkeen. Tänä aikana elokuvan voi keskeyttää ja jatkaa myöhemmin, tai sen voi katsoa uudelleen. Elokuvan katsomista voi laina-ajan puitteissa jatkaa myös toisella laitteella.

Valtaosa elokuvista on tekstitetty. Elokuvat on tarkoitettu yksityiseen katseluun.

Kirjastokortilla voi lainata neljä elokuvaa kuukaudessa, tai kunnes Kirkes-kirjastojen määrittämä kuukausibudjetti on käytetty.


Päivitetty 14.10.2020 klo 15:30