Elokuvat

​​​​​

Elokuvat

Kirjastosta voit lainata elokuvia ja televisiosarjoja. 

Elokuvien ja tv-sarjojen laina-aika on 2 viikkoa ja ne voi uusia 5 kertaa, ellei aineistoon ole varauksia. 

Pikalainatarralla merkittyä aineistoa ei voi varata ja sen laina-aika on yksi viikko. 

Kuvaohjelmien ikärajat ovat sitovia, eikä elokuvia luovuteta asiakkaalle, joka on liian nuori. Tutustu elokuvien ja televisio-ohjelmien ikärajoihin täältä.​

Suoratoistopalvelu Viddla

Viddlan kautta voit omalla laitteellasi katsoa sekä kotimaisia että ulkomaisia elokuvia. Löydät palvelun osoitteesta Viddla.fi.

Viddla toimii PC-, Mac- ja Android-laitteilla ja kaikilla yleisimmillä selaimilla. Tarjontaa on sekä aikuisille että lapsille. Palveluun kirjaudutaan Kirkes-kirjastokortilla ja PIN-koodilla. Kokoelmia voi selata ilman kirjautumista. 

Kukin asiakas voi katsoa neljä elokuvaa kuukaudessa. Samalla elokuvalla voi olla samaan aikaan rajoittamaton määrä katsojia. Elokuva poistuu lainoista automaattisesti 48 tuntia lainaamisen jälkeen. Tänä aikana elokuvan voi keskeyttää ja jatkaa myöhemmin, tai sen voi katsoa uudelleen. Elokuvan katsomista voi laina-ajan puitteissa jatkaa myös toisella laitteella.

Valtaosa elokuvista on tekstitetty. Elokuvat on tarkoitettu yksityiseen katseluun.

Kirjastokortilla voi lainata neljä elokuvaa kuukaudessa, tai kunnes Kirkes-kirjastojen määrittämä kuukausibudjetti on käytetty.

Päivitetty 19.05.2022 klo 10:00