Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 26 tulosta

Keravan Keskuskoulun peruskorjaus etenee suunnitellusti

Keskuskoulun peruskorjaus on edennyt sopimuksen mukaisessa aikataulussa, vaikka töiden edetessä on tullut eteen joitakin uusia purkutarpeita. Myös huhtikuussa rakennukseen kohdistuneen tulipalon vahingot on saatu kartoitettua, eivätkä vauriot aiheuttaneet mittavaa haittaa.

Hulevesijärjestelmän kunnostustyöt alkavat Jäspilän alueella

Työ tulee aiheuttamaan haittaa Sementtitehtaankujan, Sementtikujan ja Sementtitehtaankadun liikenteelle ja kevyen liikenteen käyttäjille.

Asfaltointi-, kivetys- ja vihertyöt alkavat Kaskelan alueella kesäkuun alussa

Työstä aiheutuu haittaa autoilijoille ja jalankulkijoille tieosuuksilla Haukkavuorentie – Nuolihaukanraitti – Varpushaukantie - Varpushaukanraitti – Skogsterinraitti.

Keravan rakennusjärjestyksen uudistaminen

Keravan kaupungin rakennusjärjestyksen uudistamiseen on ryhdytty muutostarpeista, joita 1.1.2025 voimaan tuleva rakentamislaki edellyttää.

Keravan Keskuskoulun tulipalosta selvittiin onneksi pienin vahingoin

Keravan Keskuskoululla sattui lauantai-iltana tulipalo. Koulu oli tyhjillään käynnissä olevan peruskorjauksen takia eikä palossa aiheutunut henkilövahinkoja. Poliisi tutkii tulipalon syytä.

Keravan kaupunki solmi tonttikaupat TA-Yhtiöiden kanssa – Kivisillan alue saa uuden rakennuttajan

Keravan Kivisiltaan nousee kaksi luhtikerrostaloa, joihin tulee yhteensä 48 uutta asumisoikeusasuntoa. Asumisoikeusasunnot luovat monipuolisen pohjan Kivisillan alueen asumisratkaisuille.

Sähköautojen latauspisteet tulevat pakollisiksi toimitilakiinteistöissä ennen vuotta 2025

Keravan rakennusvalvonta muistuttaa liikekiinteistöjen omistajia huolehtimaan siitä, että pysäköintitaloissa ja pysäköintialueilla on riittävästi sähköajoneuvojen latauspisteitä 31.12.2024 mennessä.

Osallistu ja vaikuta Savion kehittämiseen – ilmoittaudu kehittämisryhmään 1.3. mennessä

Keravan kaupunkikehityspalveluissa valmistellaan Saviolle idea- ja kehittämissuunnitelmaa. Tavoitteena on löytää uusia ideoita erityisesti asemanseudun kehittämistä varten. Etsimme nyt asukkaita, yrittäjiä, kiinteistönomistajia ja muita toimijoita keskustelemaan kanssamme Savion tulevaisuuden näkymistä.

Etsimme keravalaisia koteja 100 vuoden ajalta – ilmoita kotisi mukaan

Järjestämme ensi kesänä Uuden ajan rakentamisen festivaalin, jonka oheistapahtumana pidämme keravalaisten kotien avoimien ovien päivän 4.8.2024.

Keravan kaupunki tekee perinne- ja korjausrakentamista yhteistyössä Keudan kanssa

Keravan kaupungin kiinteistöpalvelut tarjoaa Keudalle kiireettömiä korjauskohteita, jotka tukevat opetusta ja mahdollistavat laaja-alaisen käytännön tekemisen oikeassa työelämässä. Molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä halutaan jatkaa.

Pohjois-Ahjon risteyssillan uusimistyöt alkavat tammikuussa 2024

Urakka alkaa kiertotien rakentamisella arviolta viikolla 2 tai 3. Töiden tarkempi aloittamisajankohta ilmoitetaan tammikuun alkupuolella. Työstä aiheutuu muutoksia liikennejärjestelyihin.

Kaupungin karttapalvelussa käyttökatko 23.-29.8.

Jos tarvitset karttapalvelussa olevia tietoja, esimerkiksi lupahakemuksen liitteeksi, niin haethan tarvittavat tiedot ennen käyttökatkoa.