Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 37 tulosta

Kerava tarjoaa syyslomalla lapsille ja nuorille tekemistä ja ohjelmaa

Keravalla järjestetään lapsiperheille suunnattua ohjelmaa syyslomaviikolla 16.-22.10.2023. Osa ohjelmasta on maksutonta ja maksullisetkin elämykset ovat edullisia. Osaan ohjelmasta ilmoittaudutaan ennakkoon.

Nuorisopalveluiden syysloman ohjelma

Keravalla ehkäistään jengiytymistä

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Keravan perusopetukseen valtionavustusta 132 500 euroa. Myönnetyllä avustuksella vahvistetaan ja tuetaan toimenpiteitä kiusaamisen, väkivallan ja häirinnän sekä nuorten jengiytymisen ehkäisemiseksi.

Sinustako vaikuttaja? Nyt se on mahdollista – asetu ehdolle Keravan nuorisovaltuustoon!

Keravan nuorisovaltuustoon voi asettua ehdolle kuka tahansa 13–19-vuotias Keravalla asuva nuori. Ehdolle asettuminen on käynnissä 4.–29.9. välisenä aikana. Vaalit pidetään 23.10–15.11.

Keski-Uudenmaan Pride huipentui upeasti onnistuneeseen pääjuhlaan Keravalla

Keski-Uudenmaan Pride juhlisti moninaisuutta ja yhdenvertaisuutta monipuolisen ohjelman merkeissä. Ennakko-ohjelmaa järjestettiin Keski-Uudellamaalla koko viikon ajan, ja tapahtuma huipentui Pride-kulkueeseen ja puistojuhlaan Keravalla 26.8.

ArcoKerava tarjoaa Keravalla turvallisen tilan sateenkaareville nuorille

Keski-Uudenmaan Pride-viikko käynnistyy Keravalla

Kulttuuri- ja ihmisoikeustapahtuma Keski-Uudenmaan Pridea vietetään Keravalla 26.8.2023. Pride-viikko on täynnä sateenkaaren väreissä loistavaa ohjelmaa ja keskustan alueella liehuvat sateenkaariliput.

Keravan nuorisopalveluiden nuorisotilat aukeaa maanantaina 14.8.2023

Keravan nuorisopalvelut hakee kahta hanketyöntekijää

Keravan kaupunkiturvallisuuden tilannekuvatiedote

Huhti-kesäkuun välillä akuutin lasten ja nuorten katuturvallisuuden, katuryhmien ja katurikollisuuden osalta on tehty intensiivistä yhteistyötä Itä-Uudenmaan poliisilaitoksen operatiivisen johdon, rikostutkinnan sekä ennalta estävän yksikön kanssa, kertoo Keravan kaupungin turvallisuuspäällikkö Jussi Komokallio.

Vastaa kuntalaiskyselyyn kaupungin hiekkakentistä

Kysely on avoinna 3.–23.7.2023 ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Keravan ja Järvenpään nuorisopalveluiden yhteishankkeeseen myönnetty 201 000 euroa

Opetus- ja kulttuuriministeriö on myöntänyt Keravan ja Järvenpään nuorisopalveluiden yhteiseen kehittämishankkeeseen 201 000 euroa. Hankkeen tavoitteena on nuorten jengiytymisen, väkivaltaisen käytöksen sekä rikollisuuden vähentäminen ja ehkäisy nuorisotyön keinoin.