Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 80 tulosta

Nuorten kaipaama skeittipuisto saadaan vihdoin Keravalle

Keravan skeittipuiston suunnittelu on käynnistynyt. Skeittipuiston odotetaan valmistuvan vuonna 2025. Tänä vuonna Keravalle saadaan siirrettävät skeittielementit ja uusia välineitä Killan ulkokuntoilualueelle.

Ilmoita lapsesi mukaan kesän 2024 päivä- tai yöleireille

Ilmoita lapsesi mukaan hauskalle päiväleirille tai unohtumattomalle yöleirille Tuusulaan Rusutjärven rannalle. Leirejä järjestetään 7-12-vuotiaille lapsille.

Keravan seiskaluokkalaisille järjestettiin Valintojen Elämä -teemapäivät

Tällä viikolla Keravan kaupungin nuorisopalvelut, yhtenäiskoulut ja seurakunnan nuorisotyö yhdistivät voimansa Lions Club Keravan kanssa järjestämällä tilaisuuden kaikille Keravan seitsemäsluokkalaisille. Valintojen Elämä -teemapäivät tarjosivat nuorille mahdollisuuden pohtia elämänsä tärkeitä valintoja ja haasteita.

Lasten tunnelmalliset yöleirit Tuusulassa Rusutjärven rannalla – ilmoittaudu mukaan!

Kesärinteen Leirikesä on kaikille noin 7–12-vuotiaille lapsille tarkoitettu yöleiri Tuusulassa Kesärinteen leirikeskuksessa.

Hävikkiruokapassilla koulujen biojätteen määrä kuriin

Keravanjoen koulussa kokeiltiin kampanjamuotoista hävikkiruokapassia, jonka aikana biojätteiden määrä väheni huomattavasti.

Keravan kaupunki järjestää koululaisille kesäleirejä

Ilmoita lapsesi mukaan hauskalle päiväleirille! Kesän 2024 valikoimasta löytyy liikunnallisia päiväleirejä, Pokemon Go -päiväleiri sekä Mikä-Mikä-Maa-päiväleiri.

Keravan lukiolle on myönnetty School to Belong -sertifikaatti

Nuorisokahvila Tunnelin aukioloajoissa muutoksia

Kerbiili-auto kohtaa varhaisnuoria Keravalla

Renkaiden päällä liikkuvassa nuorisotilassa nuorisotyön ammattilaiset kohtaavat nuoria siellä, missä he milloinkin ovat. Toimintaa kehitetään yhdessä lasten ja nuorten kanssa.

Yhteishaku Keravan lukioon 20.2.-19.3.2024

Yhteishaku perusopetuksen jälkeiseen koulutukseen on käynnissä

Yhteishaku lukioon ja ammatilliseen koulutukseen on käynnissä 20.2.-19.3.2024. Yhteishaku on tarkoitettu perusopetuksen päättäville ja ilman tutkintoa oleville hakijoille.

Palautekysely perusopetuksen oppilaille ja huoltajille

Kysely on avoinna 27.2.-15.3.2024 välisen ajan. Huoltajakyselyn linkki on lähetetty huoltajille Wilman kautta 27.2. Oppilaskyselyyn vastataan kouluissa.