Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 78 tulosta

Keravan kaupungin vapaa-ajan palveluiden kesän ja juhannuksen aukiolot

Tästä uutisesta löydät kaupungin asiointipisteen sekä vapaa-ajan palveluiden aukioloajat kesällä 2024.

Aurinkomäen leikkiväline uusitaan – vanhan leikkivälineen purkutyöt alkavat 10.6.

Aurinkomäellä sijaitseva laivateemainen leikkiväline on tullut käyttöikänsä päähän, ja puistoon rakennetaan uusi leikkipaikka keravalaisten perheiden iloksi.

Keravalaisia urheilijoita muistettiin Sydämessä sykkii Kerava –tapahtumassa! 

Lauantain yhteisöllisessä kaupunkitapahtumassa muistettiin omissa lajeissaan ansioituneita keravalaisia, kun Aurinkomäellä onniteltiin kaupungin stipendiurheilijoita.

Lapsille ja nuorille maksutonta SunFutis-kesätoimintaa

Keravan kaupungin kasvatuksen ja opetuksen toimialan HyPe-hanke ja nuorisotoimen JärKeNuoRi-hanke järjestävät yhteistyössä lapsille ja nuorille maksutonta SunFutis-kesätoimintaa Keravanjoen koulun tekonurmikentällä ma-pe 3.6.-5.7.2024.

Osallistu Dance@Kerava -tapahtumaviikkoon!

Anna tanssin liikuttaa! Kerava kutsuu kaikki tanssin ystävät ja uteliaat näkemään, kokemaan ja kokeilemaan tanssia tanssin viikolla 13.–18.5.2024.

Keravan koulut osallistuvat kansalliseen harrastusviikkoon 6.-8.5.2024

Kansallista harrasviikkoa vietetään tänäkin vuonna ja Kerava on mukana edistämässä lasten ja nuorten monipuolista harrastamista 6.-8.5.2024. Viikon tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuuksia kokeilla taiteen, liikunnan sekä muiden alojen harrastuksia ja toivottavasti löytää joukosta oma uusi mielenkiinnonkohde.

Osallistu ja vaikuta Sompionpuiston virkistysalueen suunnitteluun: vastaa verkkokyselyyn 12.5. mennessä

Keravan skeittipuiston suunnittelu on käynnistynyt osana Sompionpuiston suunnittelua. Nyt voit kertoa mielipiteesi ja toiveesi siitä, millaisia harrastusmahdollisuuksia sinä haluaisit puistoon.

Kesän uimakoulujen ilmoittautuminen aukeaa 29.4.2024 klo 09

Keravan kaupungin vapaa-ajan palveluiden aukiolot vappuna ja menovinkit vapun viettoon

Tästä uutisesta löydät kaupungin asiointipisteen sekä vapaa-ajan palveluiden aukioloajat vappuaattona ja -päivänä 2024. Lisäksi löydät menovinkit vapun viettoon Keravalla!

Keravan Aurinkomäelle rakennetaan kesän aikana metsäsirkus-teemainen leikkipaikka lapsille

Aurinkomäellä sijaitseva laivateemainen leikkiväline on saavuttanut käyttöikänsä päätöksen, ja puistoon rakennetaan uusi leikkipaikka teemalla metsäsirkus ilahduttamaan keravalaisia perheitä. Uuden leikkipaikan valinnassa ovat olleet mukana asiantuntija- ja lapsiraadit. Kilpailutuksen voiton vei Lappset Group Oy.

Nuorten kaipaama skeittipuisto saadaan vihdoin Keravalle

Keravan skeittipuiston suunnittelu on käynnistynyt. Skeittipuiston odotetaan valmistuvan vuonna 2025. Tänä vuonna Keravalle saadaan siirrettävät skeittielementit ja uusia välineitä Killan ulkokuntoilualueelle.

Terve <3 Kerava100 -tapahtuma kutsuu kaikki mukaan juhlistamaan Keravaa ja hyvinvointia

Kansanterveysjärjestöt juhlistavat Keravaa järjestämällä yhteisen Terve <3 Kerava100 -seminaarin lauantaina 27.4. Merkitse päivä kalenteriisi ja tule mukaan kuulemaan ja kokemaan, miten 12 paikallista kansanterveysjärjestöä edistävät kaupunkilaisten hyvinvointia!