Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 59 tulosta

Keravan kaupungin ja Sinebrychoffin harrastestipendit jaettu keravalaisille lapsille ja nuorille

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki myöntävät kaksi kertaa vuodessa harrastestipendejä, joilla tuetaan keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia. Syksyn harrastestipendejä jaettiin 81:lle nuorelle, yhteensä lähes 30 000 euroa.

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy tekee mittavan liikuntainvestoinnin – liikuntahallien urakoitsijaksi valittu Tekova Oy

Kerava-Sipoo Liikuntahallit Oy on tehnyt hankintapäätöksen liikuntahallien rakennusurakasta. Urakoitsijaksi on valittu Tekova Oy. Liikuntahallien rakentaminen alkaa syksyllä.

Keravan kaupunki järjestää pyynnöstä keppijumppavideoiden katselutilaisuuden

Kuntalaiset voivat lähettää videoiden katseluun liittyvän tietopyynnön kaupungin kirjaamoon.

Keravan kaupunginvaltuusto kokoontui eilen juhlavaltuustoon

Kerava 100 -juhlavaltuustossa nautittiin kulttuuriesityksistä ja kuultiin juhlapuheita niin kaupungin historiasta kuin tulevaisuudesta. Valtuuston juhlapäätösten myötä Kerava saa uuden ystävyyskaupungin ja siirtolapuutarhan.

Keravan kaupunginvaltuuston juhlapäätös: uusi virkistysalue ja siirtolapuutarha Keravanjoen varrelle

Kaupunginvaltuusto teki eilen 11.6. Kerava 100 -juhlavaltuustossa periaatepäätöksen ekologisesta siirtolapuutarhasta ja kaikkia kaupunkilaisia palvelevasta yleisestä saunasta, jotka sijoitetaan Salmelan jokirannan alueelle.

Kerava monipuolistaa koulujen taukoliikuntatoimintaa

Keravan kasvatus- ja opetustoimi on irtisanonut Keppi & Porkkana -hyvinvointipaketin palvelusopimuksen päättymään kevätlukukauden loppuun 1.6.2024.

Keravan kaupunki arvioi uudelleen keppijumppasopimuksen

Keravan kasvatus- ja opetustoimen johto arvioi uudelleen keppijumppaan liittyvän palveluntuottamissopimuksen ja taukoliikuntavaihtoehdot kasvatus- ja opetuslautakunnan kehotuksesta.

Keravan rakennusjärjestyksen uudistaminen

Keravan kaupungin rakennusjärjestyksen uudistamiseen on ryhdytty muutostarpeista, joita 1.1.2025 voimaan tuleva rakentamislaki edellyttää.

Keravan Aurinkomäelle rakennetaan kesän aikana metsäsirkus-teemainen leikkipaikka lapsille

Aurinkomäellä sijaitseva laivateemainen leikkiväline on saavuttanut käyttöikänsä päätöksen, ja puistoon rakennetaan uusi leikkipaikka teemalla metsäsirkus ilahduttamaan keravalaisia perheitä. Uuden leikkipaikan valinnassa ovat olleet mukana asiantuntija- ja lapsiraadit. Kilpailutuksen voiton vei Lappset Group Oy.

Keravan kaupunki laatii toimenpideohjelmaa hyvän hallinnon vahvistamiseksi

Tavoitteena on olla esimerkillinen kaupunki hallinnon kehittämisessä ja korruption torjunnassa. Kun hallinto toimii avoimesti ja päätöksenteko on läpinäkyvää ja laadukasta, korruptiolle ei ole silloin sijaa.

Nuorten kaipaama skeittipuisto saadaan vihdoin Keravalle

Keravan skeittipuiston suunnittelu on käynnistynyt. Skeittipuiston odotetaan valmistuvan vuonna 2025. Tänä vuonna Keravalle saadaan siirrettävät skeittielementit ja uusia välineitä Killan ulkokuntoilualueelle.

Keravan kaupunki solmi tonttikaupat TA-Yhtiöiden kanssa – Kivisillan alue saa uuden rakennuttajan

Keravan Kivisiltaan nousee kaksi luhtikerrostaloa, joihin tulee yhteensä 48 uutta asumisoikeusasuntoa. Asumisoikeusasunnot luovat monipuolisen pohjan Kivisillan alueen asumisratkaisuille.