Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 59 tulosta

Keravan kaupunki selvitti kaupunkilaisten mielipiteitä uimahallin höyrysaunojen tarpeellisuudesta

Keravan uimahallissa on käytössä yksi höyrysauna naisten puolella ja yksi miesten puolella. Kaupunki selvitti mielipiteitä höyrysaunojen tarpeellisuudesta. Selvityksen perusteella höyrysaunat säilytetään molemmilla puolilla ennallaan.

Kaupunginjohtajan asukasilta 27.2.2024 – Tervetuloa mukaan!

Tervetuloa kaupunginjohtajan asukasiltaan Keuda-talon Kerava-saliin tiistaina 27.2. klo 17–19. Tilaisuus järjestetään hybridinä eli voit osallistua siihen myös striimin välityksellä. Asukasillassa keskustellaan koko kaupunkia koskevista ajankohtaisista asioista ja vastataan asukkaiden ennalta lähettämiin kysymyksiin.

Kilpailu- ja kuluttajaviraston ratkaisu keppijumppakeppien ja hyvinvointipalvelupaketin hankinnasta

Kilpailu- ja kuluttajavirasto (KKV) on 14.2.2024 antanut ratkaisunsa Keravan keppijumppakeppien ja hyvinvointipalvelupaketin hankinnasta. Kilpailu- ja kuluttajavirasto antaa kaupungille asiassa huomautuksen ohjaustoimenpiteenä.

Keravan lukion opiskelijat Josefina Taskula ja Niklas Habesreiter tapasivat pääministeri Petteri Orpon

Sinebrychoffin ja Keravan kaupungin harrastestipendit jaettu keravalaisille lapsille ja nuorille

Sinebrychoff ja Keravan kaupunki myöntävät kaksi kertaa vuodessa harrastestipendejä, joilla tuetaan keravalaisten lasten ja nuorten harrastamista ja hyvinvointia. Kevään harrastestipendejä jaettiin 94:lle nuorelle, yhteensä 30 000 euroa.

Lisätietoa Keravan kaupungin lakipalveluihin liittyvistä hankinnoista

Helsingin Sanomat julkaisi 18.1.2024 uutisen, jossa käsiteltiin Keravan kaupungin tekemiä lakipalveluhankintoja. Kaupunki haluaa korostaa tapauksen poikkeuksellisuutta.

Kerava oli ehdolla Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi Urheilugaalassa

Kerava oli hyvin esillä valtakunnallisessa Urheilugaalassa 11.1.2024. Kerava pääsi kärkikolmikkoon kisassa Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi yhdessä Kalajoen ja Porin kanssa. Urheilugaalan raati valitsi voittajaksi Porin.

Keravan kaupunki haluaa mahdollistaa taukoliikunnan koko henkilöstölle

Keravan kaupunki on ehdolla Suomen liikkuvimmaksi kunnaksi. Keravalla on panostettu henkilöstön jaksamiseen taukoliikunnan avulla jo vuodesta 2019 alkaen. Nyt taukoliikunta halutaan mahdollistaa jokaiselle työntekijälle ja asiaa lähdetään kehittämään osallistavasti yhteistyössä työntekijöiden kanssa.

Keppijumppa jatkuu Keravalla

Keravan kasvatus- ja opetuslautakunta ja kasvatuksen ja opetuksen toimialan johtoryhmä ovat arvioineet koulujen keppijumpan jatkoedellytyksiä keskiviikkona 13.12.2023 pidetyssä lautakunnan kokouksessa.

Kerava on mukana UUSIMAA23-valmiusharjoituksessa

Keravalla on vain yksi toimintatapa - henkilöstöä kohdellaan kunnioittaen ja tasapuolisesti

Helsingin Sanomat on 20.11.2023 nostanut esille artikkelissaan Keravan kaupungin henkilöstöpolitiikan.

Valtuustoryhmien talousarvioneuvottelussa saavutettiin sopu

Keravan kaupungin valtuustoryhmät ovat neuvotelleet Keravan kaupungin vuoden 2024 talousarviosta sekä vuosien 2025–2026 taloussuunnitelmasta. Neuvotteluissa käsiteltiin useita puolueiden esille nostamia kysymyksiä, joiden vaikutus budjettineuvotteluun oli merkittävä.