Uutisarkisto

Tältä sivulta löydät kaikki Keravan kaupungin julkaisemat uutiset.

Tyhjennä rajaukset Sivu latautuu uudelleen ilman rajauksia.

Hakusanalla " " löytyi 78 tulosta

Keravan vanhusneuvosto on valinnut vuoden vapaaehtoiseksi Kimmo Uhrmanin

Keravan vanhusneuvosto on jo usean vuoden ajan nimennyt vuoden vapaaehtoisen tai vuoden vapaaehtoisryhmän. Vuoden voittaja julkistetaan valtakunnallisen vanhustenpäivän juhlassa lokakuussa.

Osallistu ja vaikuta: vastaa hulevesikyselyyn 16.11.2023 mennessä

Hulevesikyselyllä kerätään tietoa siitä, miten imeytymättömän pintaveden, eli huleveden, hallintaa voidaan kehittää. Jos olet havainnut tulvimista tai lätäköitä sateen jälkeen joko kaupungissa tai asuinalueellasi, kerro siitä meille.

Yhdyskuntatekniset palvelut 2023 -kyselytutkimuksen tulokset ovat valmiit

Keravalaisten tyytyväisyys vesihuollon toimintaan on säilynyt korkealla. Kaupunkilaiset ovat aiempaa tyytyväisempiä liikennealueiden ylläpitoon ja talvihoitoon, selviää FCG:n tekemästä tutkimuksesta.

Keravan nuorisovaltuusto ei järjestä vaaleja tänä vuonna - kaikki ehdokkaat valitaan suoraan vuoden 2024 nuorisovaltuustoon, kaksivuotiskaudelle

Kaavapäivystys

Tervetuloa keskustelemaan kaavoittajan kanssa nähtävillä olevista kaavahankkeista Keravan asiointipisteelle Sampolan palvelukeskukseen (os. Kultasepänkatu 7, 1. kerros) 1.11.2023 klo 16–18.

Omaehtoisen toiminnan avustukset haettavissa 16.10. saakka

Keravan kaupunki kannustaa asukkaita luomaan kaupunkia elävöittävää toimintaa avustusmuodolla, joka tukee kaupunkilaisten yhteisöllisyyttä, osallisuutta ja hyvinvointia.

Keravalle uusi osallisuusohjelma – Osallistu asukastyöpajaan 5.10.2023!

Osallisuus on yksi Keravan kaupunkistrategian arvoista. Tämä tarkoittaa sitä, että Kerava pyrkii edistämään osallisuutta ja vuorovaikutusta niin asukkaiden, järjestöjen, yritysten kuin muiden sidosryhmien kanssa. Tule mukaan asukasiltaan 5.10.2023 klo 17–19 keskustelemaan ja vaikuttamaan osallisuusohjelman sisältöön!

Sinustako vaikuttaja? Nyt se on mahdollista – asetu ehdolle Keravan nuorisovaltuustoon!

Keravan nuorisovaltuustoon voi asettua ehdolle kuka tahansa 13–19-vuotias Keravalla asuva nuori. Ehdolle asettuminen on käynnissä 4.–29.9. välisenä aikana. Vaalit pidetään 23.10–15.11.

Osallistu ja vaikuta: kerro ideasi Keravanjoen ja sen ympäristön kehittämiseksi

Missä sijaitsee mielestäsi Keravanjoen varren kaunein paikka? Toivotko joen varrelle uusia virkistysmahdollisuuksia, virkistysreittejä tai jotakin muuta? Vastaa Keravanjoki-kyselyyn ja kerro, miten Keravanjokea ja sen ympäristöä tulisi mielestäsi kehittää viimeistään 11.9.2023.

Vastaa kuntalaiskyselyyn kaupungin hiekkakentistä

Kysely on avoinna 3.–23.7.2023 ja tarkoitettu kaikenikäisille.

Pihkaniityn asemakaavaluonnosta esiteltiin asukasillassa 6.6.

Asemakaavaluonnoksen esittelyn tallenne on katsottavissa torstaihin 22.6.2023 saakka. Verkkokysely alueen virkistysreiteistä on avoinna 30.6. saakka.

Keravan kaupunki järjestää asukasillan Pihkaniitynkadun asemakaavamuutoksesta

Asemakaavaluonnos on nähtävillä 25.5.–30.6.2023. Kaupunki kerää kuntalaisten näkemyksiä myös virkistysreittejä koskevalla kyselyllä.