Tutustu Keravan kaupungin uudistuneeseen karttapalveluun!

Uudistuneessa palvelussa kartan tietoja voi tarkastella entistä monipuolisemmin eri välilehtien avulla. Karttapalvelu löytyy tutusta osoitteesta kartta.kerava.fi.

Keravan kaupunki on verkkosivujen lisäksi uudistanut kuntalaisille tarkoitettua karttapalvelua. Uudistuneessa karttapalvelussa on aiemman yhden karttanäkymän sijaan useita välilehtiä, joiden avulla käyttäjä pystyy tarkastelemaan kartalla monenlaista tietoa aina Nikkarinkruunun tarjoamista vuokra-asunnoista kaupungissa sijaitseviin patsaisiin.

Täysin uusia ominaisuuksia ovat muun muassa mahdollisuus katsoa karttaa 3D-näkymässä sekä Talvikunnossapito-välilehti, jolla voi tarkastella Keravan aurauskaluston liikkeitä sekä jalkakäytävien ja ajoratojen hiekoituksen tilannetta.

Palvelu löytyy edelleen tutusta osoitteesta kartta.kerava.fi. Uusi palvelu sisältää aiempaa huomattavasti enemmän aineistoja ja näkymiä, joten palvelua tulisi käyttää 64-bittisellä selainversiolta. Tarkistathan siis käyttämäsi selainversion, mikäli palvelu ei toimi kunnolla. Voit myös kokeilla karttapalvelun vaihtoehtoista linkkiä: Siirry karttapalveluun.

Kartta-aineistojen kohteiden yhteydessä on linkkejä kohteisiin liittyviin dokumentteihin ja kuviin. Linkit eivät toistaiseksi toimi teknisen vian vuoksi. Kaupunki selvittää asiaa ja linkit korjataan mahdollisimman pian.

Anna palautetta palvelusta

Kaupunki ottaa mielellään vastaan uuteen karttapalveluun liittyviä palautteita ja kehitystoiveita. Palautetta voi antaa verkkolomakkeella joko verkkopalvelun välilehdeltä Kehitysehdotus tai suoraan oheisen linkin kautta: Siirry verkkolomakkeelle.

Keravan kaupunki toivottaa mukavia hetkiä uuden karttapalvelun parissa!