Energiakontti

Keravan kaupunki ja Keravan Energia yhdistävät voimansa juhlavuoden kunniaksi tuomalla tapahtumatilana toimivan Energiakontin kaupunkilaisten käyttöön. Tämä uusi ja innovatiivinen yhteistyömalli on suunniteltu edistämään kulttuuria ja yhteisöllisyyttä Keravalla. Nyt konttiin etsitään toimijoita tekemään sisältöä.

Alustava havainnekuva Energiakontista.

Mikä on Energiakontti?

Haluatko järjestää tapahtumia Keravalla? Etsimme kiinnostuneita tahoja toteuttamaan ohjelmaa Energiakonttiin. Energiakontti on vanhasta merikontista muokattu liikuteltavissa oleva tapahtumatila, joka taipuu monenlaiseen tuotantoon. Energiakontilla halutaan mahdollistaa ja jalkauttaa monenlaisia tapahtumia eri puolille Keravaa juhlavuoden 2024 aikana ja myös sen jälkeen.

Energiakontin käyttöehdot ja tekniset tiedot

 • Kontin käyttö

  Energiakonttia saa käyttää vain maksuttomiin tapahtumiin ja tapahtumien pitää olla lähtökohtaisesti kaikille avoimia. Poikkeuksista jälkimmäiseen pitää sopia kontin käyttöä ylläpitävän Keravan kaupungin kulttuuripalveluiden kanssa.

  Energiakonttia ei anneta käyttöön poliittisiin tai uskonnollisiin tapahtumiin.

  Konttia anotaan käyttöön erillisellä lomakkeella.

  Tekniset tiedot

  Kontin mitat

  Konttityyppi 20’DC

  Ulko: Pituus 6050 mm Leveys 2440 mm Korkeus 2590 mm
  Sisä: Pituus 5890 mm Leveys 2330 mm Korkeus 2370 mm
  Aukeava lava: Pituus noin 5600 mm Leveys noin 2200 mm

  Kontti voidaan sijoittaa suoraan maanpäälle tai sitä varten rakennetuille 80 cm korkeille pukkijaloille. Pukkijaloilla lavan korkeus maasta on noin 95cm.

  Kontin molemmin puolin aukeaa noin 2 metriä leveät siivekkeet. Yhteisleveys on noin 10 metriä. Toisen siivekkeen taakse on mahdollista laittaa huolto- tai takahuoneteltta, jonka koko on 2x2m. Kontin katolle on mahdollista pystyttää kiinteä trussirakennelma, jonka ulkomitat ovat 5x2metriä. Trussin sisälle on mahdollista teettää oma tapahtumalakana Keravan kaupungin yhteistyökumppanilta.

  Kontti pitää sisällään myös audio- ja valotekniikkaa. Näistä voi kysellä lisätietoja erikseen.

  Kontin sähköntarve on 32A voimavirta. Etuseinä laskee alas kauko-ohjattavan hydrauliikan avulla.

  Lainatessa konttia, lainaaja ottaa vastuulleen kaiken irtaimiston, mitä konttiin kuuluu. Irtaimisto on laina-aikana lainaajan vastuulla.

Lisätietoja tekniikasta ja kontin käytöstä

Energiakontin alustava aikataulu vuonna 2024

Keravalaisten toimijoiden on mahdollisuus saada kontti esitystekniikoineen käyttöönsä tapahtumakauden, eli huhti-lokakuun aikana. Muina aikoina järjestettävistä tapahtumista voi olla suoraan yhteydessä kaupungin kulttuuripalveluihin.

Energiakontti vaihtaa paikkaa muutaman kerran tapahtumakauden aikana, jolloin toimijoiden on mahdollista toteuttaa tapahtumia kyseisellä alueella. Kuvasta voit tarkistaa kontin alustavan varausaikataulun paikkoineen. Aikataulu päivittyy kevään mittaan.

Kontin alustava varaustilanne

Energiakontin alustavat tapahtumapaikat ja käyttövaraukset. Tilannetta päivitetään kevään mittaan. Voit myös ehdottaa kontille sopivia paikkoja elokuulle.

Ilmoita tapahtumasi kontille

Mikäli olet kiinnostunut järjestämään tapahtuman kontilla, ota yhteyttä täyttämällä oheinen yhteydenottolomake ja kerro lyhyesti minkälaisen tapahtuman, missä ja milloin haluaisit järjestää. Huomioithan kontin alustavan varausaikataulun suunnitelmissasi.

Tapahtuman järjestäjän ohjeet

Otathan huomioon tapahtumasi suunnittelussa yleisimpiä tapahtuman järjestämiseen liittyviä asioita. Tapahtuman sisällöstä ja luonteesta riippuen tapahtumien järjestämiseen voi liittyä myös muita huomioon otettavia asioita, lupia ja järjestelyitä. Tapahtumajärjestäjä on vastuussa tapahtuman turvallisuudesta, tarpeellisista luvista ja ilmoituksista.

Keravan kaupunki ei maksa kontilla toteutettavista tapahtumista esiintymispalkkioita, vaan rahoitus pitää järjestää muulla tavalla. Kaupungin avustuksia voi hakea kontilla toteutettavien tapahtumien rahoittamiseen. Lisätietoja avustuksista: Avustukset

Lisätietoja