Nähtävillä olevat katusuunnitelmat ja -hankkeet

 Katusuunnitelmien ja -hankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaan Viikkouutisissa. Kaupungin verkkosivujen lisäksi suunnitelmiin ja hankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat suunnitelmat ja hankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset muistutukset suunnitelmista ja hankkeista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava. 


Kannistonkadun katusuunnitelmaehdotus välillä Saviontie-Saviontaival

Kannistoon kaavoitetun päivittäistavarakaupan johdosta kaupunki on laatinut katusuunnitelmaehdotuksen Kannistonkadulle välille Saviontie-Saviontaival. Kaupungin tavoitteena on mahdollistaa lähialueilta turvallinen kulku tulevalle kaupalle kävellen ja pyöräillen.


Kannistonkadun pohjoispuolelle on suunniteltu Saviontaipaleelta Kantokadulle asti neljä metriä leveä kevytväylä, jolta on kulkuyhteys Kanniston päiväkotia varten suunnitteilla olevalle pysäköintialueelle. Kantokadun jälkeen kevytväylä jatkuu tulevan kaupan kohdalla Kannistonkadun eteläpuolella Kannistonkadun bussipysäkin ja tulevan kaupan ohi ja yhtyy liikenneympyrän kohdalla Saviontieltä tulevaan kevytväylään.


Nähtävillä 16.7.-13.8.2020.


Tutustu katusuunnitelmaehdotukseen.

Päivitetty 14.07.2020 klo 18:19