Nähtävillä olevat katusuunnitelmat ja -hankkeet

Katusuunnitelmien ja -hankkeiden nähtävilläolo ilmoitetaan kuuluttamalla Keski-Uusimaa Viikko -lehdessä. Kaupungin verkkosivujen lisäksi suunnitelmiin ja hankkeisiin voi tutustua myös Keravan kaupungin asiointipisteessä (Kultasepänkatu 7), joka on auki ma-to klo 8-17.30 ja pe klo 8-12. Nähtävillä olevat suunnitelmat ja hankkeet löytyvät asiointipisteen ilmoitustaululta.


Mahdolliset kirjalliset muistutukset suunnitelmista ja hankkeista tulee toimittaa nähtävilläolon viimeisen päivään klo 15.45 mennessä joko sähköpostitse kaupunkitekniikka@kerava.fi tai osoitteeseen Keravan kaupunkitekniikka, PL 123, 04201 Kerava. 


Posliinitehtaankadun katusuunnitelmaehdotus välillä Telatehtaanpolku-Alikeravantie

Posliinitehtaankadulle välille Telatehtaanpolku – Alikeravantie on suunniteltu katu ja kadun länsi- ja pohjoispuolella on reunakivellä ja betonikivikaistalla erotettu neljä metriä leveä jalankulku- ja pyöräilyväylä. Lisäksi Posliinitehtaankadulle rakennetaan keskisaarekkeellinen suojatie ennen Alikeravantietä.


Posliinitehtaankadun katusuunnitelma on vahvistettu 19.4.1994. Rakentamisen yhteydessä katua ei rakennettu Alikeravantielle saakka. Katusuunnitelman tarkistus rakentamattomalta osuudelta tuli ajankohtaiseksi vuonna 2019 voimaan tulleen asemakaavamuutoksen myötä.


Nähtävillä 23.11-7.12.2020.


Tutustu katusuunnitelmaehdotukseen.

Päivitetty 20.11.2020 klo 16:33